Kismama fotózás úgy hogy nem látszik hogy terhes vagyok?
Most 23+1 hetes vagyok. Alapból túlsúlyos vagyok főleg a hasamon látszik. Szeretnék kismama fotózást, de igy még időpontot se merek lebeszélni. Egyáltalán nem látszik, hogy babát várok lehet nem is fog.?
Túlsúlyos kismamák nálatok hogy alakult?
Figyelj en anno 23hetesen ugyneztem ki mind aki "jollakot".Nem nadszál vagyok 58kilos voltam 166cmre.
kesob viszont 34hetesen már szepen latszot:)
Ezzel csak azt akarom mondani hogy nagyon koran mennel meg ilyen fotozásra.Ha husisab vagy ha nem várjál vele,később jobban fog latszotdni;)
4. nekem a 25. hétig nem volt hasam, pedig nem voltam kövér, de túl vékony se.
a 35. hétre már egyértelműen fog látszódni, akkor is ha alapból teltebb az alkatod. mondjuk ha extrém kövér vagy, akkor nem biztos.
159 cm magas vagyok és 101kg.
Jelenleg +1kg jött fel rám a terhesség alatt. Az IR-em miatt én tartom a diétám.
Felejtsd el. Szörnyű fotók lennének. Van ismerősöm aki szintén elhízott volt terhesen és csináltatott. Nevetséges volt. Csak egy kövér nő látszik rajta.
És azért azt lásd be, hogy nem túlsúlyos vagy, ezt el kell fogadni, hogy tehess ellene.
Nem bántásból. Én is ires vagyok, 40kgt fogytam terhesség előtt, így is 75el lettem terhes, a 168cmhez. Eszembe nem jutott ezt fotóztatni.
Ebben viszont nincs igazad, hogy kövér nőn látszik. Az én ismerősöm is kb. annyi súlyban mint én és csodás fotók lettem róla mind 3 terhessegnel.
És igen fogyoztam terhesség előtt, 10 kg ment le. És majd folytatom szülés után..
A kérdés még mindig az hogy ha most nem látszik akkor később fog-e??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!