Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama fotózás úgy hogy nem...

Kismama fotózás úgy hogy nem látszik hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Most 23+1 hetes vagyok. Alapból túlsúlyos vagyok főleg a hasamon látszik. Szeretnék kismama fotózást, de igy még időpontot se merek lebeszélni. Egyáltalán nem látszik, hogy babát várok lehet nem is fog.?

Túlsúlyos kismamák nálatok hogy alakult?

2022. okt. 3. 20:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Rajtam nem volt plusz kiló amikor várandós lettem, de ígyis csak a 31. héten mentünk, mert alapból nincs túl nagy pocakom.

29. héten kértem az időpontot. Szerintem ezt nem lehet előre megmondani, hogy fog e látszani és mennyire. Várd meg a 28-29. hetet és utána még mindig van időd elmenni a fotózásra.

2022. okt. 3. 23:54
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

szerintem nyugodtan kérj időpontot fotóshoz, ha amugy nagyon elfoglalt, és még mindig bármikor lemondható..

és nyugodtan csináltass képeket, hiszen ez egy igazán meghatározó része, időszaka az életednek. ha nem is lesz egyértelmű róluk hogy terhes vagy, te tudni fogod, és akkor is emlék marad, ami meg lett orokitve. max nem mutogatod a képeket:) esetleg ezt beszéld le a fotóssal, hogy netre nem töltheti fel a képeidet.

2022. okt. 4. 03:54
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Az én ismerősöm is kb. annyi súlyban mint én és csodás fotók lettem róla mind 3 terhessegnel.

Akkor meg mi értelme a kérdésnek???

2022. okt. 4. 05:51
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ne foglalkozz senkivel, a képeket magadnak/magatoknak csináltatod, hogy szép emlék legyen. Mit számít, hogy más mit szól a képekhez. Akik szeretnek és elfogadnak téged, azoknak csodaszép képek lesznek ígyis-úgyis. Örökítsétek meg, hisz vissza nem térő alkalom.

Szerintem várj a 32-34. hétig kb, és válassz jó fotóst, aki profin dolgozik, tudják ők, milyen beállítás lesz a megfelelő a testalkatodhoz.

Légy magabiztos kismama, élvezd ki ezt az időszakot!

2022. okt. 4. 08:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik nem csak piszkálodni jöttek ide. Felkeresek egy jó fotóst, neki több tapasztalata is lehet a kövérebb kismamakkal. Utána érdeklődők 😊
2022. okt. 4. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!