Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hetesen kis pocak?

29hetesen kis pocak?

Figyelt kérdés
Multkor megjegyezte munkatársam 2 is hogy milyen " pici" a hasam. A 29.hétben vagyok 28 hetesen volt több mint 1kg a babám, szépen fejlődik az orvosom szerint minden okés.én alapvetően egy vékony testalkatú vagyok, 166cm 58kg, 52ről indultam, 6kg jött csak fel.De valamilyen szinten sértésnek veszem ezt a kis hasad van, 7.hónapban vagyok attól h kis hasam van attól még fáj a hátam a derekam és a többi.
2023. nov. 11. 17:09
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Anyukámnak is pont ez volt, hàtratolódott gyerek vagy hogy a hàtàra, amúgy ő is ilyen vèkonyabb alkat, asszem akkor volt 172 cm ès 55 kg körüli, de nyugi ezzel nics sok gond, csak annyi, hogy kicsit megerőltetődik a hàtad. Nrki is mikor màr mondjuk a 8. hónapban volt, mindenki azt hitte, hogy mèg csak a 3. hónapban van.
2023. nov. 11. 17:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Van azért hasam az orvos is lemérte aztmondta hogy 28hetesnek megfelelő a pocakom( 28hetesen voltam dokinál) nem aggódom csak szarul esik, mintha kis has egyenlő lenne azzal hogy nincs semmi fájdalmam. Szerintem van hasam kellően.De nekik nagyobb volt a 7.hónapban.3 hónapom van még hátra hisz febr 7re vagyok kiirva.
2023. nov. 11. 17:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem sértés. Ha testsúly problémáid lettek volna régebben akkor meg az sértene ha azt mondanák milyen nagy a hasad.

Szerintem ez csak egy tény megállapítás, mind a kettő. Nincs mögötte sértés.

Ha az orvos szerint rendben vagytok akkor ez a lényeg.

2023. nov. 11. 17:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőmnek annyira kicsi hasa volt még a 9. hónapban is, hogy senki se akarta neki elhinni, hogy terhes.

Vannak ilyenek.

Az más kérdés, hogy bármilyen megjegyzést tenni a másik testére taplóság.

Próbálj meg ne foglalkozni ezzel, meg az ilyen emberekkel.

2023. nov. 11. 17:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem végig pici volt,sokan megjegyezték. Nyilván taplóság, de én nem vettem magamra. :D Több vékonyabb testalkatú barátnőm ugyanígy volt. Mindannyiunknak szépen visszament, kórházból lapos hassal jöttünk haza. Nem bántam, hogy pici, attól függetlenül fájt a hátam, stb.,de ennek ehhez nincs köze,ízületek lazábbak a hormonok miatt. Nem kell ezeket felvenni. :)
2023. nov. 11. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
A baba neked más felé nől, hátad felé van fordulva az okoz pici hasat. Pici hassal könnyen mozogsz, és lapos hassal mész haza a kórházból. A baba egészsége, fontosabb a has méreted. Orvosodra hallgas
2023. nov. 11. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egész terhességem alatt ezen paraztam, hogy túl kicsi a hasam, mindenki ezt mondta, bár a doki szerint mindig rendben vtak a baba méretei. Teljesen normális babát szültem (3700 gr), egy darab striám nem lett, es 1 hónappal szülés után ugyanannyi kg lettem, mint a terhesség kezdetekor (14 kg hiztam). Szóval no para 😉
2023. nov. 11. 19:32
 8/13 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem kicsit túlérzékeny vagy, túlgondolod, nem hiszem, hogy így értette, hogy nem szenvedsz eléggé, mert nem elég nagy a hasad, lehet épp ellenkezőleg, dicséretnek szánta (ami szintén hülyeség, mert nem te határozod meg, mekkora hasad van), hogy milyen kis formás hasad van. Vértezd fel magad kicsit, ha egy kolléga ártatlan megjegyzése kiakaszt, mi lesz később? :D Sokmindentől függ a has mérete, súly, magasság, testalkat, genetika, baba mérete stb. Én még csak a 16. hétben vagyok, reggel wczés után csak annyi, mintha kicsit fel lennék puffadva, egy mozgalmasabb nap végén meg mint aki már lassan a 3. trimeszterbe lép. :D
2023. nov. 12. 00:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlérzékeny, nem bőgtem el magam meg nem vettem a szívemre azért ne túlozzunk már meg ítélkezzünk ismeretlenül jó? Mit mi lesz később? Kifejtenéd? Az orvosom szerint tök rendben van a méret, a terhességi hétnek megfelelő így nem is aggódom.Csak megjegyezte h neki nagyobb volt már a 7.hónap elején +ba és h már nem dolgozott.
2023. nov. 12. 07:49
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem úgy értette a válaszoló, hogy a szülés után bizony jönnek sokszor a kéretlen tanácsok, beszológatások,baba kapcsán is,ezeket helyén kell kezelni, leállítani az embereket. Picit én érzékenynek/feszültnek érzem az írásod, hisz itt senki nem ítélkezett, teljesen korrekt válaszokat kaptál. Te írtad, hogy sértésnek vetted,nem kell.
2023. nov. 12. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!