Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jogos, hogy ki vagyok borulva...

Jogos, hogy ki vagyok borulva az egyedüllét miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Terhes vagyok és tegnap elkapott egy sírás roham, ami miatt bűntudatom van, mert egyébként kiegyensúlyozott vagyok.

Már nem dolgozok sajnos 1 hónapja, amit megérzek nagyon. :(

A párom 3-ra szokott hazaérni, de van, hogy heti 1x megy a házat újítani. Hétvégén úgyszint újítja a házat. Szombaton fél 12-ig aztán elmegy az anyjához ebédelni majd megy mecsre focizni és hazaér 5-re.

Vasárnap majdnem ugyanez meccs nélkül csak akkor délután is focizik.

Én meg szét unom az agyamat már otthon, a kutyusommal szoktam lenni, kiviszem 2x, videókat nézek babákkal kapcsolatban, meg főzni szoktam, bár mindig megfogadom, hogy hétvégén nem főzök, mert felesleges, hisz szombaton meg vasárnap is 2 féle másodikkal, levessel, és két féle sütivel jön haza, amit a szülei küldtek, ami szuper, mert így változatosan eszik a pàrom, én is, azonban így feleslegesen akarok hétvégén főzni a rengeteg szabad időmben. Nem akarom megbántani őket, hogy ne küldjenek, mert ha meg lesz a gyerek akkor meg lehet jó lesz majd.

Én anyóséknál nem akarok egész nap ülni viszont, mert a párom ebédelni megy be oda, ugyanúgy várnék rá és otthon se haladnék semmivel.

Tegnap már sírtam és megmondtam neki, hogy jobban örülnék, ha meccs helyett a házat csinálta volna és majd jövőre, ha már nem lesz munka a házon majd elmegy, de ő ezt nem akarja elfogadni, mert egész héten a meccset várja.

December közepén, végén szeretnénk kész lenni a házzal.

Tudom mások sokkal többet vannak a párjaik nélkül. Pl. Anyukám is, hisz hétvégén jár haza apa, de én ezt pl. nem bírnám.

A családomat havi 1x làtom sajnos, mert ők nagyon messze laknak és a testvéremék is.

2023. nov. 5. 09:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
75%

ó, te jó ég, bárcsak nekem lenne ennyi szabadidőm

Olyan hihetetlen, hogy mindenre van kifogásod!

Én sosem értettem azokat, akik unatkoznak.

Ha nem találsz ki valamit magadnak sürgősen, egy hárpia válik belőled, akitől a férj csak menekülni fog.

Ezer és egy dolgot tudnék csinálni a helyedben. De ugye nem vagyok a helyedben....

2023. nov. 5. 15:59
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg az anyósoddal, hogy jövő hétvégén főzöl, pihenjen, majd a férjed viszi az ebédet.

Vagy menj el anyóshoz, attól, hogy ő főz, te nem segítesz, nem kell a tévé előtt kuksolni, van szád, beszélgethetsz vele...

2023. nov. 5. 16:21
 33/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Letöltöm a momz alkalmazást meg az oszkárt is megnézem.

Igazából azért is írtam ki a kérdést, mert én örülök, hogy megállapítottátok, hogy velem van a baj. Megpróbálok változtatni a hozzáállásomon és a pàromra nem haragudni.

Ha újra jó lesz a vonatjárat szeretnék majd többet hazajárni és most már mától elkezdtem foglalkozni babás dolgokkal is, amik hasznosak lehetnek. Pl. Füzetbe elkezdtem kiírni a hozzátáplálás lehetőségeit majd nyilván ez később lesz, de már legalább akkor nem lesz vele gondom. Meg elkezdtem altatódalokat, meg pici babának való mondókákat kiírni, most ezzel el leszek egy darabig. 😊 Meg majd meséket is ki szeretnék gyűjteni. Megpróbálom feltalálni magamat. Megyek anyósékhoz is szívesen a párommal viszont nem szeretnék reggel 6-kor indulni a párommal és későn hazaérni. Még nem ért haza a parom türelmesen várom. Lehet ma 6-7 körül fog csak hazaérni ennyit nem lennék szívesen távol. Buszközlekedés meg a faluba vasárnap nincs se oda se visszs:DD

Én szeretnék majd autót venni, de még a felújítás miatt nincs rá keretünk, pedig tudom, hogy szükségem lesz rá. :/

2023. nov. 5. 16:33
 34/44 A kérdező kommentje:

Kicsit furán fogalmaztam, úgy szeretek menni anyósékhoz, hogy a párommal együtt. :)

Csak most erre nincs lehetőségem, mert ő csak enni van ott.

2023. nov. 5. 16:34
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
tanulj meg kötni, horgolni :)
2023. nov. 5. 16:37
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nekem nagyon hamar veszélyeztetett lett sajnos a terhességem,vérzés,stb. Én imádtam itthon lenni, de biztos ehhez is kell egy affinitás meg az is hozzátett,hogy előtte rengeteget dolgoztam, éjszakáztam, egyszerűen soha nem volt időm semmire, ami hobbi vagy csak hulla fáradtan. Imádok olvasni, úgyhogy én rengeteg könyvet kiolvastam végre, rengeteg várólistás sorozatom, filmem volt. Barátaimmal ugyanúgy találkoztunk, jöttek hozzám, ilyesmi. Volt egy pár hetes intenzív fekvős időszak, azt nehezen viseltem, de akkor is elfoglaltam magam, rendeltem babadolgokat, stb. Imádok tervezni, szervezni. Utána tényleg bepörgött az élet igazán, úgyhogy jó volt ez pihenésnek. Most a másodikkal ez már nem megoldható nyilván, pedig azóta is alig bírtam egy könyvet elolvasni,hiányzik is. Úgyhogy pihenj, töltődj,keresd meg a hobbid.
2023. nov. 5. 17:28
 37/44 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. :)
2023. nov. 5. 17:34
 38/44 anonim ***** válasza:
72%
Az oké,hogy házat újít,meg kell a foci de az állandó anyukázás már sok. Most már családos férfi,elengedhetné anyuka szoknyáját...
2023. nov. 6. 03:27
 39/44 anonim ***** válasza:
33%
Olvassál, vagy kezdj el olyan könyveket nézegetni az interneten, amiket majd a gyerekednek fogsz megvenni, ill. amikből neki fogsz felolvasni. De szegény embert ne kínozd már most, hogy mit csinálhat és mit nem. Mi lesz később???
2023. nov. 6. 11:14
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
folyt.: vagy menj el te is vele, amikor a házat újítja, gondolom, a ti házatok lesz, hogy hogy haladnak, lássa, hogy érdekel, mit csinál. Csak nehogy azt higgye, hogy féltékenységből mész oda.
2023. nov. 6. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!