Én fogom fel ennyire érzékenyen a dolgot? Nem bírom az egyedüllétet!
Szia!
kicsit irigyellek, mert én meg pont a magányra áhítozom.
Imádok olvasgatni könyveket, újságokat. keresztrejtvényt fejteni. Filmeket nézek.
Egész nap takarítok, de mindig csak egy keveset, utána megnézek egy filmet a tvben, vagy olvasok egy keveset.
internetezek.
Ha már nagyon nem bírom a magányt, akkor átsétálok a szomszédba, vagy kimegyek a közeli parkba. Gyerekes anyukákkal ismerkedem. Nagyon hasznos dolgokat tudnak mondani.
Remélem, tudtam kicsit segíteni.
Kitartás!
Semmi sem tart örökké :))
Szia!
Én is pont így érzek! Ezért olvasgatom ezt a fórumot is, hogy lekössem magam, amíg a férjem hazaér. Nálam ez a hangulat nagyon változó ezért sokszor nyugtatom magam, hogy mindjárt elmúlik!
Én megtanultam horgoni- lett egy szép babatakaró belőle:)-, csináltam egy textilkönyvet a babának állatkákkal-ezzel is eltelt jó pár nap-. Tudom, hogy sokszor kimozdulni sincs ilyenkor kedve az embernek, főleg nem egyedül, de jót tesz ha mégis ráveszed magad, szépen felöltözöl és elsétálsz mondjuk fagyizni. Közben büszkén húzd ki magad, hogy mindenki lássa, milyen csinos kismama vagy! :)Hidd el jót tesz a léleknek néhány elismerő pillantás! Pár hónap múlva már mi is biztos irigykedve fogjuk nézni a pocakos kismamákat az úton, amikor tologatjuk a babánkat. Használjuk ki ezt a rövid időt arra, hogy minket irigyeljenek! :))) Gyorsan elszalad!
"Úgy tekints az emberekre,
hogy a föld se jó se ferde,
se gyönyör, se bú tanyája,
csak magyadnak képe, mása.
Ki sóhajtoz, ki mulat,
a világ csak HANGULAT!"
/Revicky Gyula/
Bocs, ha kicsit nyálas, de eza kedvenc búfelejtő idézetem!
Minden jót és boldog babavárást nektek!
38 hetes kismama
Szia! Én kicsit irigyellek téged!Én örülnék ha minden nap láthatnám,de mivel külföldön dolgozik,hogy mindent megtudjon adni nekünk,csak a péntektől hétfő reggelig van itthon.
Fel a fejjel.
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!