Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én fogom fel ennyire érzékenye...

Én fogom fel ennyire érzékenyen a dolgot? Nem bírom az egyedüllétet!

Figyelt kérdés
A párom másodállást vállalt, ezért reggel hattól este hétig dolgozik. Nagyon kell a pénz, ezért nem mondom, hogy ne menjen, de szörnyen érzem magam egyedül. Egész nap csak sírok, sokszor enni sincs kedvem, szörnyen egyedül vagyok. Nagyon nehezen megy el a nap. Tudnátok nekem valamit tanácsolni? Barátaim itt a közelben nem nagyon vannak, anyukám is dolgozik. 28 hetes vagyok.
2008. aug. 26. 05:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

kicsit irigyellek, mert én meg pont a magányra áhítozom.

Imádok olvasgatni könyveket, újságokat. keresztrejtvényt fejteni. Filmeket nézek.

Egész nap takarítok, de mindig csak egy keveset, utána megnézek egy filmet a tvben, vagy olvasok egy keveset.

internetezek.

Ha már nagyon nem bírom a magányt, akkor átsétálok a szomszédba, vagy kimegyek a közeli parkba. Gyerekes anyukákkal ismerkedem. Nagyon hasznos dolgokat tudnak mondani.

Remélem, tudtam kicsit segíteni.

Kitartás!

Semmi sem tart örökké :))

2008. aug. 26. 06:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló a helyzet -a Férjem rengeteget dolgozik (főállás, vállalkozás +még lakásfelújítás), de értem/értünk teszi. Ha a Te párod is megtesz mindent, h. jobb legyen nektek, ne keseregj, inkább támogasd. Azt pedig, h. egyedül vagy próbáld felfogni kicsit pozitívabban. Olvass, netezz, főzöcskézz, várd haza vidáman. Neked is és neki is jobb lesz. Én is sokat vagyok egyedül, 20 hetes kortól táppénzen, de mindig lefoglaltam magam, hiszen a pici baba annyi változást fog hozni az életünkbe, csak győzzek rá felkészülni. Itt a neten is vannak jó portálok, ahol infókat gyűjthetsz, beszélgethetsz. Írd össze a baba- és mamakelengyelistát, az sem kis munka, kezdj el vásárolni. És fel a fejjel! 37 hetes kismama
2008. aug. 26. 06:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked a társaság hiányzik. Próbálj megismerkedni hasonló kismamákkal. Tudom, nem könnyű. Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok. Nemrég költöztem ebbe a városba, szinte senkit nem ismerek, a férjem dolgozik... főleg az ismerkedés miatt tervezem, hogy terhestornára fogok járni, az utcán is mindig nézem a plakátokat, hogy van-e kismama klub, mert oda is elmennék.
2008. aug. 26. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is pont így érzek! Ezért olvasgatom ezt a fórumot is, hogy lekössem magam, amíg a férjem hazaér. Nálam ez a hangulat nagyon változó ezért sokszor nyugtatom magam, hogy mindjárt elmúlik!

Én megtanultam horgoni- lett egy szép babatakaró belőle:)-, csináltam egy textilkönyvet a babának állatkákkal-ezzel is eltelt jó pár nap-. Tudom, hogy sokszor kimozdulni sincs ilyenkor kedve az embernek, főleg nem egyedül, de jót tesz ha mégis ráveszed magad, szépen felöltözöl és elsétálsz mondjuk fagyizni. Közben büszkén húzd ki magad, hogy mindenki lássa, milyen csinos kismama vagy! :)Hidd el jót tesz a léleknek néhány elismerő pillantás! Pár hónap múlva már mi is biztos irigykedve fogjuk nézni a pocakos kismamákat az úton, amikor tologatjuk a babánkat. Használjuk ki ezt a rövid időt arra, hogy minket irigyeljenek! :))) Gyorsan elszalad!

"Úgy tekints az emberekre,

hogy a föld se jó se ferde,

se gyönyör, se bú tanyája,

csak magyadnak képe, mása.

Ki sóhajtoz, ki mulat,

a világ csak HANGULAT!"

/Revicky Gyula/

Bocs, ha kicsit nyálas, de eza kedvenc búfelejtő idézetem!

Minden jót és boldog babavárást nektek!

38 hetes kismama

2008. aug. 26. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én kicsit irigyellek téged!Én örülnék ha minden nap láthatnám,de mivel külföldön dolgozik,hogy mindent megtudjon adni nekünk,csak a péntektől hétfő reggelig van itthon.

Fel a fejjel.

26 hetes kismami

2008. aug. 26. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Az én párom egyszer reggel 6-tól délután 4-ig dolgozik. Haza jön, lefürdik, utánna délután 5-től éjfélig megint egyedül vagyok. Folyamatosan bőgök. Elhanyagolva érzem magam. Étvágyam sincs. Szóval nem csak te vagy ilyen helyzetben. De fel a fejjel! Hamarosan lesz, aki lekösse minden figyelmedet. 24 hetes kismami.
2008. aug. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!