Megmaradhatott ez a baba? Aggódom..
Figyelt kérdés
Szombaton volt a nemvárt napja amikor pozitívat teszteltem, viszont estére elkezdtem vérezni ami másnapra eltűnt. Vasárnap este megint véreztem egy kicsit másnap megint eltűnt. Hétfőn elmentem védőnőhöz ahol csináltunk egy tesztet az is pozitív lett. Azt mondta menjek el orvoshoz még aznap mert lehet hogy csak írnak fel valamilyen progeszteron készítményt. Elmentem ott is egy pozi teszt megvizsgáltak közben nem volt vérzés azt állapították meg hogy létezik valakinek az elején mégis vérezget és ez egy korai terhesség valószínűleg. Nem kaptam semmit rá. Estére megint előjött a vérzés ami megmaradt másnap kora délutánig és egy darab is jött vele. Visszamentem megint a kórházba kedden ahol azt mondták lehet vetélés mert menstruációnak tűnik ennyivel letudtak. Viszont nemhogy egy vetélés mennyiségű vérnek nem felel ez meg egy alap menstruációhoz is kevésnek találom ahhoz képest amennyi szokott lenni és a hasam sem fáj. Kedd este óta semmi vérzés. Szerda és csütörtök reggel hánytam és a biztonság kedvéért tegnap csináltam egy újabb tesztet ami eddig a legerősebb lett az összes többivel ellentétben úgy hogy a leggyengébb x-epil teszttel csináltam. Ha megmaradt a baba most 4 hetesnek felel meg. November 14-re kaptam időpontot akkor minden ki fog derülni de nagyon ideges vagyok. Nem tudom ez lehetséges-e létezik-e hogy ez a baba tényleg mégis ott van?2023. nov. 3. 19:38
22/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap voltam orvosnál és szabályos petezsák látszott🥰 5 hetesnek felelek meg 8.9 mm a petezsák🙏 mostmár megvárom a 14-ét és reménykedem benne hogy látható lesz a kis babóca is és a szívhangját is hallhatom❤️
2023. nov. 8. 13:44
24/32 A kérdező kommentje:
Sajnos beindult a vetélés…😔 Ma volt egészségügyi kaparás mert nem tisztult ki teljesen úgyhogy elment a kis babóca😭😭😭
2023. nov. 11. 17:02
25/32 anonim válasza:
Juj :( öszintén nagyon sajnálom 🫶🙏 Kitartást nektek ❤️
27/32 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük!😔❤️
2023. nov. 11. 18:48
28/32 anonim válasza:
10# vagyok sajnálom részvétem. Majd a következő gyerek meg marad
29/32 anonim válasza:
Sajnálom, én is.☹️ Sejtettem már, amikor írtál 8-án, de nem akartam ünneprontó lenni, drukkoltam azért. Nehéz ilyenkor nagyon, de lesz majd, aki vigaszt ad, csak ki kell várni.
30/32 A kérdező kommentje:
Tudom nem mostani kérdés viszont azóta 32. hétben járunk a kis szivárvány babucinkkal💙💙💙 szeptember 30-ra várjuk❤️
aug. 6. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!