Megmaradhatott ez a baba? Aggódom..
Ha szombat volt a nemvárt napja, akkor már lassan az ötödik hetet töltöd, nem a négyet.
Ez alapján nem lehet tudni, mi a helyzet, sajnos. Ha nagyon nem bírsz várni, amit megértek, jövő héten próbálj elmenni orvoshoz. Ha minden rendben van, kell lássanak petezsákot.
November 14-én már szívhang is lenne.
Figyelj, kérdező, ezt senki nem tudja megmondani innen, nem látunk beléd.
Mivel nem menstruáltál, csak pici vérzés volt, nyilván az a petezsák még ott van benned, de hogy most lesz-e benne embrió szívhólyaggal, ezt az égvilágon senki nem fogja tudni megmondani neked 6-7 hetes korodig.
Hiába néznének hüvelyi uh-val, mert egyelőre nincs is mit látni.
Sajnos az a helyzet, hogy ilyenkor minden lehet, és annak az ellenkezője is. Az, hogy még pozitív a teszted, és erős is, az azért jó jel. Van, akinél ilyenkor elő szokott fordulni vérzés, a hormonok még ingadoznak, lehet hematóma, de mivel ilyenkor vérbővebb a terület, így akár vizsgálat közben is megsérthettek, ha esetleg te nyúltál fel magadnak ellenőrizni a vérzést, te is megkaparhattál ott valamit. Egy ismerősöm anyja volt úgy terhes, hogy az első 3 vagy 4 hónapjában mindig vérezgetett akkor, amikor meg kellett volna jönnie. Az orvosok nem tudták megindokolni, miért. Én meg 5+2 naposan görcsöltem 10 percet, aztán véreztem pár cseppet, utána 2 napig barnáztam, senki nem tudta, mitől lehetett. 31 hetes terhes vagyok azóta, és azóta sem véreztem egyetlen cseppet sem.
És sajnos lehet jele életképtelen terhességnek is. De szurkolok, hogy inkább csak az egyeseknél előforduló anomália legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!