Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhatott ez a baba?...

Megmaradhatott ez a baba? Aggódom..

Figyelt kérdés
Szombaton volt a nemvárt napja amikor pozitívat teszteltem, viszont estére elkezdtem vérezni ami másnapra eltűnt. Vasárnap este megint véreztem egy kicsit másnap megint eltűnt. Hétfőn elmentem védőnőhöz ahol csináltunk egy tesztet az is pozitív lett. Azt mondta menjek el orvoshoz még aznap mert lehet hogy csak írnak fel valamilyen progeszteron készítményt. Elmentem ott is egy pozi teszt megvizsgáltak közben nem volt vérzés azt állapították meg hogy létezik valakinek az elején mégis vérezget és ez egy korai terhesség valószínűleg. Nem kaptam semmit rá. Estére megint előjött a vérzés ami megmaradt másnap kora délutánig és egy darab is jött vele. Visszamentem megint a kórházba kedden ahol azt mondták lehet vetélés mert menstruációnak tűnik ennyivel letudtak. Viszont nemhogy egy vetélés mennyiségű vérnek nem felel ez meg egy alap menstruációhoz is kevésnek találom ahhoz képest amennyi szokott lenni és a hasam sem fáj. Kedd este óta semmi vérzés. Szerda és csütörtök reggel hánytam és a biztonság kedvéért tegnap csináltam egy újabb tesztet ami eddig a legerősebb lett az összes többivel ellentétben úgy hogy a leggyengébb x-epil teszttel csináltam. Ha megmaradt a baba most 4 hetesnek felel meg. November 14-re kaptam időpontot akkor minden ki fog derülni de nagyon ideges vagyok. Nem tudom ez lehetséges-e létezik-e hogy ez a baba tényleg mégis ott van?
2023. nov. 3. 19:38
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%

Ha szombat volt a nemvárt napja, akkor már lassan az ötödik hetet töltöd, nem a négyet.

Ez alapján nem lehet tudni, mi a helyzet, sajnos. Ha nagyon nem bírsz várni, amit megértek, jövő héten próbálj elmenni orvoshoz. Ha minden rendben van, kell lássanak petezsákot.

November 14-én már szívhang is lenne.

2023. nov. 3. 20:06
 2/32 A kérdező kommentje:
Igazad van tényleg. Jövőhéten elmegyek legalább egyszer egy magánvizsgálatra hátha ott rendesen megvizsgálnak. Csak mert mind a két nap mikor bementem hétfőn kedden egyedül hasi uh-t csináltak na azon főképp nem látni semmit szerintem ilyen korán😔😔
2023. nov. 3. 20:09
 3/32 Bogica0616 ***** válasza:
99%
Ha megmarad, most 5 hetes vagy. Ha van felesleges, 10000 Ft a zsebedben csináltass Hcg vérvételt, majd rá 2 napra. Az megfogja mutatni, hogy életképes vagy sem a terhesség. A tesztek nem fognak segíteni.
2023. nov. 3. 20:11
 4/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. nov. 3. 20:14
 5/32 Bogica0616 ***** válasza:
100%
3 válaszomat kiegészítem azzal, hogy az én babámat hasin látták csak először. A hüvelyi szerint nem voltam terhes. A Hcg pedig az egekben volt.
2023. nov. 3. 20:15
 6/32 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj, kérdező, ezt senki nem tudja megmondani innen, nem látunk beléd.

Mivel nem menstruáltál, csak pici vérzés volt, nyilván az a petezsák még ott van benned, de hogy most lesz-e benne embrió szívhólyaggal, ezt az égvilágon senki nem fogja tudni megmondani neked 6-7 hetes korodig.

Hiába néznének hüvelyi uh-val, mert egyelőre nincs is mit látni.

2023. nov. 3. 20:17
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az a helyzet, hogy ilyenkor minden lehet, és annak az ellenkezője is. Az, hogy még pozitív a teszted, és erős is, az azért jó jel. Van, akinél ilyenkor elő szokott fordulni vérzés, a hormonok még ingadoznak, lehet hematóma, de mivel ilyenkor vérbővebb a terület, így akár vizsgálat közben is megsérthettek, ha esetleg te nyúltál fel magadnak ellenőrizni a vérzést, te is megkaparhattál ott valamit. Egy ismerősöm anyja volt úgy terhes, hogy az első 3 vagy 4 hónapjában mindig vérezgetett akkor, amikor meg kellett volna jönnie. Az orvosok nem tudták megindokolni, miért. Én meg 5+2 naposan görcsöltem 10 percet, aztán véreztem pár cseppet, utána 2 napig barnáztam, senki nem tudta, mitől lehetett. 31 hetes terhes vagyok azóta, és azóta sem véreztem egyetlen cseppet sem.

És sajnos lehet jele életképtelen terhességnek is. De szurkolok, hogy inkább csak az egyeseknél előforduló anomália legyen.

2023. nov. 3. 20:18
 8/32 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok pont ezaz hogy a kórházban a terhességet akarták ugye megállapítani de mondtam hogy még nagyon korai tudtommal és én magával a vérzéssel mentem meg a pozi tesztekkel. Ezért lennék kíváncsi tapasztalatokra hogy volt-e már valakinek így? A 3. babánk lenne szeretnénk is. Az első 2 zökkenőmentes terhesség volt nem találkoztam soha meg ilyennel
2023. nov. 3. 20:20
 9/32 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Sok boldogságot 7-es válaszoló és köszönöm szépen!:)
2023. nov. 3. 20:21
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne, ha terhesség lenne a vége. 7. Héten van szivhang is, addig senki nem tud biztosat. Mindennek a jele lehet.
2023. nov. 3. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!