Megmaradhatott ez a baba? Aggódom..
Lehetni lehet, de én nem élném bele magam☹️
Én is béta hcg-t csináltatnék, az a biztos.
Nekem darabos vérzésem se volt, fájdalom se, mégis elvetéltem. A vetélés napján volt a legerősebb a tesztem, mert addig fejlődött. Ez sajnos semmit nem jelent.
Lehet, szerencséd van és megmaradt, de ezt így nem lehet tudni.
Hétfőn mit láttak pontosan, ami alapján korai terhességnek vélték? Kedden akkor vizsgálat nem is volt?
Anyukám mesélte, hogy mikor a bátyámmal volt terhes, neki a 9 hónap alatt végig megjött napra pontosan. A terhességgel semmi gond nem volt, bátyám egészséges :)
Jövőhét kedd mindjárt itt van :) azóta hogy vagy?
Én 5 nap késés után teszteltem pozitívat, rá 3 napra meg elkezdtem vérezni nagyon. Mintha erősen menstruálnék. Uh-n semmit nem láttak. Majd egy hét múlva már volt petezsák, rá egy hétre megállapították a szívműködést. Majd egy hónapig semmi, 8. héten megint vérzés. Olyasmi tájt amikor meg kellett volna jönni😳 Hematómám volt egyébként, azért vérezgettem. Azóta semmi nem volt, a hematóma is kiürült. A baba egészséges😊 Szerintem bármi lehet. Legyél felkészülve jóra is, rosszra is. Én kívánom neked, hogy a te történeted is pozitívan alakuljon.😊
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!