Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhatott ez a baba?...

Megmaradhatott ez a baba? Aggódom..

Figyelt kérdés
Szombaton volt a nemvárt napja amikor pozitívat teszteltem, viszont estére elkezdtem vérezni ami másnapra eltűnt. Vasárnap este megint véreztem egy kicsit másnap megint eltűnt. Hétfőn elmentem védőnőhöz ahol csináltunk egy tesztet az is pozitív lett. Azt mondta menjek el orvoshoz még aznap mert lehet hogy csak írnak fel valamilyen progeszteron készítményt. Elmentem ott is egy pozi teszt megvizsgáltak közben nem volt vérzés azt állapították meg hogy létezik valakinek az elején mégis vérezget és ez egy korai terhesség valószínűleg. Nem kaptam semmit rá. Estére megint előjött a vérzés ami megmaradt másnap kora délutánig és egy darab is jött vele. Visszamentem megint a kórházba kedden ahol azt mondták lehet vetélés mert menstruációnak tűnik ennyivel letudtak. Viszont nemhogy egy vetélés mennyiségű vérnek nem felel ez meg egy alap menstruációhoz is kevésnek találom ahhoz képest amennyi szokott lenni és a hasam sem fáj. Kedd este óta semmi vérzés. Szerda és csütörtök reggel hánytam és a biztonság kedvéért tegnap csináltam egy újabb tesztet ami eddig a legerősebb lett az összes többivel ellentétben úgy hogy a leggyengébb x-epil teszttel csináltam. Ha megmaradt a baba most 4 hetesnek felel meg. November 14-re kaptam időpontot akkor minden ki fog derülni de nagyon ideges vagyok. Nem tudom ez lehetséges-e létezik-e hogy ez a baba tényleg mégis ott van?
2023. nov. 3. 19:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék egy vérvételre a helyedben.
2023. nov. 3. 20:48
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Lehetni lehet, de én nem élném bele magam☹️

Én is béta hcg-t csináltatnék, az a biztos.

Nekem darabos vérzésem se volt, fájdalom se, mégis elvetéltem. A vetélés napján volt a legerősebb a tesztem, mert addig fejlődött. Ez sajnos semmit nem jelent.

Lehet, szerencséd van és megmaradt, de ezt így nem lehet tudni.

Hétfőn mit láttak pontosan, ami alapján korai terhességnek vélték? Kedden akkor vizsgálat nem is volt?

2023. nov. 3. 20:50
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak biztatni, mert feleslegesen minek, de most mégis foglak. Sógornőm második gyerekével volt hasonló, pozitív teszt mellett "megjött neki", kicsit enyhébb volt, mint szokott. Semmi gond nem volt, terhes maradt és már egész nagy lánya van.
2023. nov. 3. 20:56
 14/32 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló gestatios gyűrű sejthető kérdőjellel és korai terhesség kérdőjellel
2023. nov. 3. 22:19
 15/32 A kérdező kommentje:
13-as köszönöm biztató szavaid persze nem élem bele magam csak annyira megőrít ez a kételyes helyzet😔😔
2023. nov. 3. 22:20
 16/32 NemFogodKitalálni ***** válasza:
56%

Anyukám mesélte, hogy mikor a bátyámmal volt terhes, neki a 9 hónap alatt végig megjött napra pontosan. A terhességgel semmi gond nem volt, bátyám egészséges :)

Jövőhét kedd mindjárt itt van :) azóta hogy vagy?

2023. nov. 6. 06:16
 17/32 anonim ***** válasza:

Én 5 nap késés után teszteltem pozitívat, rá 3 napra meg elkezdtem vérezni nagyon. Mintha erősen menstruálnék. Uh-n semmit nem láttak. Majd egy hét múlva már volt petezsák, rá egy hétre megállapították a szívműködést. Majd egy hónapig semmi, 8. héten megint vérzés. Olyasmi tájt amikor meg kellett volna jönni😳 Hematómám volt egyébként, azért vérezgettem. Azóta semmi nem volt, a hematóma is kiürült. A baba egészséges😊 Szerintem bármi lehet. Legyél felkészülve jóra is, rosszra is. Én kívánom neked, hogy a te történeted is pozitívan alakuljon.😊

37 hkm

2023. nov. 6. 10:45
 18/32 anonim ***** válasza:
Én is elmennék HCG vérvételre, illetve magánba is UH-ra.
2023. nov. 6. 11:38
 19/32 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek egy magánorvoshoz és megírom a fejleményeket:) köszi a válaszokat aranyosak vagyok!:)
2023. nov. 6. 16:06
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet kérdező?
2023. nov. 7. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!