Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy éjszaka úgy...

Normális, hogy éjszaka úgy elzsibbad a kézfejem (ujjak, kézfej), hogy az már fáj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Normális, hogy éjszaka úgy elzsibbad a kézfejem (ujjak, kézfej), hogy az már fáj?

Most éppen a jobb kezem..

Nagyon lassan múlik el.

Eléggé vizesedem.

37. hétben vagyok.

2023. nov. 2. 04:08
 1/6 A kérdező kommentje:

Magne B6-ot szedtem 36.hétig, de már csak egyet veszek be..

Valószínűleg az kevés, de ilyenkor meg már azt mondják ne szedjük a magneziumot..

Tényleg nem indul be a szülés, ha szedek?

Erősen gondolkodom rajta, hogy napi hármat beveszek holnaptól..

Kell az energia, mert van már egy kisfiam, aki után futni kell :)

2023. nov. 2. 04:16
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem, ez inkább kéztőalagút-szindróma, nincs köze a magnéziumhoz, azt most már tényleg nem kéne szedni. Szülés után elmúlik
2023. nov. 2. 04:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magnéziumot szedj az csak a teherbeeséstől ajánlott szedni, egészen a 36.hétig. Utána bármikor születik a baba, baja nem lesz és koraszülött sem lesz. Lehet, hogy rosszul írom. Nem tudom, hogy terhesen ajánlott e a kéz szindrómára kenőcs.
2023. nov. 2. 07:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet használni. Nekem mondjuk nem segített. Én a végére már fogni se tudtam rendesen. Szülés után kb 2 héttel már mintha nem is lett volna.
2023. nov. 2. 08:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is most kezdett zsibbadni az ujjvégem, főleg hajnaltájt (32 hét). Valóban az alagút-szindrómára emlékeztet, egyszer volt olyan régebben. Nincs összefüggésben a magnéziummal, és elvileg normális, majd elmúlik.
2023. nov. 2. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Már el is felejtettem, hogy volt ilyen, de a kérdést olvasva előjöttek az emlékek. Igen, terhesség alatt sokszor előfordult nálam, utána teljesen megszűnt.
2023. nov. 2. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!