Egy jó ideje nagyon durván elzsibbad éjjel alvás közben hol a lábam, hol a karom. Eddig úgy voltam vele, hogy nem foglalkoztam vele, de most már ott tartok, hogy nagyon erősen begörcsölt a vádlim ma éjszaka. (?)
Igaz, hogy csak pár percre, de nagyon kemény volt, nagyon fájt.
Magnéziumhiányom lenne? De nemrég volt vérvételem és teljesen jó lett a vérképem. Vagy a nyakamat alszom el? (Vannak gerincproblémáim.)
Egyáltalán a zsibbadás és a görcs vajon két külön probléma vagy egy problémának a különöböző megnyilvánulásai?
Tudom, kérdezzem meg a háziorvosomat, de szinte gyakorlatilag lehetetlen elérni. Csak telefonon lehet megkeresni, email-t írni neki nem szabad. Ha végre beszélek vele telefonon, akkor is éppen van bent nála valaki, nem tudom ezt az egészet elmondani neki 2 percben. Természetesen majd kérek időpontot hozzá (ha sikerül), de addig is örülnék, ha valaki írna vmit, hogy mi lehet ez.
Köszönöm nektek!
Igen, kétségkívül mozgáshiányom van, aztán szerintem a párnám és a nyakam nem kompatibilis, valahogy vagy túl magasan van a fejem, vagy túl alacsonyan és a magnézium hiányt sem zárnám ki, azt el is kezdtem szedni.
Én ébredéskor néha szédülni szoktam meg zúg a fülem, de rájöttem hogy ez a rossz fekvéstől van, utána elmúlik, viszont fáj a hátam, nyakam. Sajnos én is szeretek kitekeredve aludni, bármilyen pozícióban. Meg is van az eredménye!
Ettől függetlenül bármi lehet a probléma.
A görcsöt én se tartom valami jónak.
Ha magnéziummal is görcsöl, ott valami más gond van.
Ki kéne vizsgáltatni, ha komoly, visszatérő a fájdalom.
Háziorvos biztos tud valami jót mondani.
4
Köszönöm neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!