2 hete olyan problemam van hogyha ejszaka az oldalamon aszok elzsibbad a csipom! Egesz ejszaka forgolodok reggelre meg izomlaz van a hasamba! Van valakinek tippje hogy mitol lehet? 18 khm
Figyelt kérdés
2018. okt. 8. 07:22
1/5 A kérdező kommentje:
*alszok bocsi mindenkitol!
2018. okt. 8. 07:24
2/5 anonim válasza:
Segítek. Terhes vagy. Ennyi. Ennyi az oka.
Nem kell mögöttes tartalmat keresni. Ilyenkor sok minden normális, ami amúgy kellemetlen. Ilyen pl a kényelmetlen alvás. És ez csak a kezdet.. de ha a szerencsések közé tartozol, akkor talán ennyi kellemetlenséggel meg is úszod. Bár ez a ritkább. Legtöbbször egyre több nehézség merül fel.
Kitartás. Megéri! :)
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt az ikrekkel, oldalt kellett váltanom kb. 20 percenként, mert elzsibbadt az oldal, amin feküdtem. Forgolódjál. Lassan, óvatosan. Sosem volt izomláz ettől a hasamban.
4/5 anonim válasza:
Állítólag ilyenkor segít az ha párnákat használsz has vagy derék tájékon. Próbálgasd, hogy neked hogyan jobb. Nem kell feltétlen egy drága terhes párna, én példáúl 2 kispárnával alszom és henger formára tekertem egy átmeneti paplant. 26+2hkm
5/5 A kérdező kommentje:
4 es koszonom szepen mar azzal alszok es hihetetlen hogy nem tudok vegig aludni egy ejszakat anelkul h ne zsibbadna be ugy hogy neha a masik oldalamra is nehez atfekudnom ..
2018. okt. 8. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!