Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan szőrtelenít terhessé...

Ki hogyan szőrtelenít terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 26 hetes vagyok, már előzőleg is éreztem, hogy lassan módszert kell váltani, de már nem igen érem el a lábszáram az epilátorral. Nem akarom megnyomni sem a pocakom, sem a babát (tudom hogy ő védve van azért szépen, de jót azért biztos nem tesz hogy ott hajolgatok😅😅)

Szóval kiváncsi vagyok ki hogyan oldja meg a pocaktól?😃 borotválni nem szeretném, hosszú évek alatt végre sokkal gyengébb lett, szívás lenne ha vissza erősíteném. Tudom, nem egy nagy probléma, nem is annak kezelem csak kiváncsi vagyok esetleges praktikákra 😃

Végső esetben a férjem is szívesen segít, de azért szívesebben csinálnám egyedül amíg lehet😃

2023. okt. 30. 13:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3%
Ahogy addigis, borotvaval. Nem kellett külső segítséget igénybe vennem. Nem szeretem a szőrt, zavar. Gyakran szexeltunk spontán, így minden nap borotváltam, nekem ez fontos volt.
2023. okt. 30. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Kozmetikus, gyanta.
2023. okt. 30. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Leborotválom, ami véletlenül kimarad, így járt. Majd legközelebb. Annyira nem izgat.
2023. okt. 30. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
22%
Tükör egyedül lábakat fel, férjed vágja, anyukád esetleg barátnő. Gyanta, kozmetikus, vagy te érzésre találomra szőrtelenítés
2023. okt. 30. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
64%

Állok, az egyik lábamat felrakom egy székre és úgy elérem a bokám is. Ülve is fel tudom tenni az egyik lábam a másikra keresztbe, úgyis elérem (valahogy a cipőt is fel kell húzni). Egyáltalán nem muszáj hajolni ahhoz hogy elérjem a lábam minden részét, pedig már 37 hetes vagyok.

Odalent elengedtem a dolgot, azt a nőgyógyászon kívül úgyse látja most senki (még én se :D). Ez a tükör dolog amit sokan mondanak nekem nem ment, nem tudom egyszerre fogni a tükröt, a borotvát, meg igazítani is a dolgokat hogy hozzáférjek a borotvával, főleg hogy a kezem is alig ér már el odáig...

2023. okt. 30. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!