Nemsokára megkezdem mint kismama a gykoribb kivizsgálásokat, ezuton szeretném kérdezni,mi a tapasztalat,szörtelenités szempontjából? Akit ugy gondoltam,hogy annyira közel állunk egymáshoz,kérdeztem,és megoszló vélemény volt,de szinte mindenki a mentest ajánlotta.
Nem érdekel senkit sem, hogy szőrtelenítve vagy-e. Vagy ha igen, akkor hogyan és mennyire.
Nem kell direkt ezért szőrteleníteni. Én hetente-kéthetente szoktam. Ha pont nem simán megyek az orvoshoz, az sem érdekel. Őket meg pláne nem.
2020. okt. 22. 13:05
2/11 anonim válasza:
Figyi én terhesen le se tudtam oda nyúlni. Volt, hogy úgy mentem dokihoz, neki nem az a dolga, hogy kritizálja hanem, hogy megvizsgáljon. Ha nagyon gáz volt már, akkor megkértem a férjemet, hogy szedje le 😂 de nem csináltam belőle nagy ügyet
2020. okt. 22. 13:06
3/11 anonim válasza:
Ahogy neked kényelmes. A nőgyógyászok már mindent is láttak. De konkrétan. Piercing, csillampor, mindent. Nem tudod őket megbontrankoztatni egy kis szőrrel vagy rosszul sikerült borotvalkozassal.
2020. okt. 22. 13:30
4/11 anonim válasza:
Én igyekszem szőrteleníteni, mert kényelmetlen, de van, hogy 3-4 napos borostával vizsgál. Amíg hüvelyi UH volt oda se nézett sokszor, akkor se amikor behelyezte az ultrahangot, nyilván hogy ne legyen kellemetlen.
Mióta hasi van még annyira se számít. Szülésnél meglátom hogy indul 🤷♀️
2020. okt. 22. 13:39
5/11 anonim válasza:
4. Szülésnél csupasznak kell lenni teljesen. Nekem 1 héttel hamarabb indult meg, így nem volt időm otthon. A szülész nő borotvált meg a szülőszobán, vagyis a vizsgáló részén.
2020. okt. 22. 14:02
6/11 anonim válasza:
Én le szoktam borotválni doki előtt. Általában tapogatással próbálom kitalálni, hogy merre van még borosta. 😁 Úgy vagyok vele, hogy ennyire futotta az energiámból és próbálok arra gondolni, hogy nagyjából le tudtam borotválni és nem érdekel tovább a dolog. A doki se foglalkozik vele.
2020. okt. 22. 14:08
7/11 anonim válasza:
Kb 2 havonta gyantáztatom már régóta. Vizsgálatok előtt nem figyeltem annyira éppen hogy fest lenn a dolog. Annyi, hogy közvetlen szülés előttre tervezek egy alkalmat, hogy ott ne kelljen ezzel foglalkozni. Egyébként tényleg mindent is láttak már a dokik, emiatt sose aggódtam.
2020. okt. 22. 14:23
8/11 anonim válasza:
#5 ezzel tisztában vagyok. Úgy értetrem, hogy meglátom tudok e előtte borotválkozni. Ha nem, mad ott megoldják.
2020. okt. 22. 14:53
9/11 anonim válasza:
A párod meg te dzsungel pártiak vagyok? Ha igen ne törődj vele, majd a kórházban megoldjak.
Ha szoktatok szexelni, orálozni stb akkor gondolom nincs dzsungel. Vagy igy hogy már terhes vagynem szórakozol ilyenekkel, mi? :)
2020. okt. 22. 15:49
10/11 anonim válasza:
#9 jól van Krisztike tudjuk, bezzeg te napi 20-szor.
Kár, hogy ettől még egy prosztó alak vagy akinek egy témája van az életében a szex. Kínodba már máséba is beleártod magad. Hajj hát ilyen ez mikor nullás IQ-val nem találod fel magad otthon a wc pucolás meg egy orál között...🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.