Ti hogyan oldjátok meg terhesség alatt a szőrtelenítést?
Sajnos a PCOS miatt eléggé küzdöttem vele eddig is, egyedül az epilátor jött be lábra bikinivonalig, az intim részen meg borotva.
Terhesség alatt meg inkább csak a borotvát ajánlják, mivel a fájdalom méhösszehúzó hatású (de amúgy sem menne, most valahogy még jobban is fáj). Viszont a borotválástól meg kipattogok, ami az összehajló részeken kegyetlen... Plusz 7 hónaposan már bizonyos területeket "vakon kezelek" :')
A kipattogás miatt csak tényleg, ha muszáj, akkor borotválkozom, de lassan eljön az az idő, hogy a szülésre is "készülni kell". Gondoltam arra, hogy az intim részt hagyom természetesre, mert azt, ha már teljesen vakon kell leszedni, lehet, nem vágnék bele... Valószínű nem ez lesz akkor a legnagyobb problémám, tudom :D Csak hát tényleg elég férfiasan szőrösödöm, és nem akarok elhanyagolt állapotban odakerülni.
Kamasz korom óta borotválom magam.
Egyszerűen nem tudom elviselni egy hét után a borostát rajta.
Így most terhesen is 1,5-2 hetente birotválom. Tükör és férj segítségével.
Sosem nézegetem közben
Borotvával, tapintással..
Most egyszer rápillantok tükörrel
Kipattogás ellen használok krémet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!