Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem ajánlatos terhesség...

Miért nem ajánlatos terhesség alatt végleges szőrtelenítést csináltatni lézerrel?

Figyelt kérdés
2008. máj. 25. 18:05
 1/3 anonim válasza:

Na ez engem is erdekelt, de nem kaptam ra magyarazatot, biztos van vmi orvosi oke, mert az en kezelesemet is felfuggesztettek az Aestheticaban.

Lehet, h a megvaltozott hormonok miatt eros pigmentaciot okozna, hisz a napozas is majfoltosit terhesen.

De ha vki tudja pontosan, en is kivancsi vagyok ra!

2008. máj. 25. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát én pontosan nem tudom, de úgy gondolom hogy valami olyasmi köze lehet hozzá mint a röntgennek. Biztos nem olyan mértékbe, de akármilyen sugarat is eresztenek az emberbe, egy felnőttnek nem árthat annyira mint egy pici babának.
2008. máj. 26. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Elvileg nincs semmi hatása a terhességre, csak etikai okokból nem csinálják, mert ha történne bármi a babával, akkor erre fognád, hogy ez miatt volt.

Én így tudom.

2009. júl. 24. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!