Pajzsmirigy alulműködéssel kinek mennyi időbe telt, amíg teherbe tudott esni?
Tudom, hogy mindenki más, vannak egyéb tényezők, de mégis érdekelne. A páromnak is pajzsmirigy problémája van, nekem alulműködik, a legutóbbi TSH szintem 2,7 volt. Kb 2 hónapon belül el szeretnénk kezdeni a baba-projektet, ezért is érdekelne.
23/L
Több hónap után jöttünk rá, hogy nekem is ez a betegségem. Voltam orvosnál, kivizsgáltak. Kaptam gyógyszert. Első hónapban már összejött a baba.
A lényeg, hogy a TSH: 1-1,5 körüli legyen. Amit írsz 2,7 az magas, ha biztosra akarsz menni, állítsátok be jól a gyógyszer adagot.
Szia. En jartam állandó ellenőrzésre az endokrinológiara. 2,5 korul volt kb a TSH-m, mondta a doki hogy igy nem fog sikerulni, várjunk meg lemegy egy picit.
Próbáltunk várni de egyetlen alkalomból megfogant a fiunk :) most 30 hetes vagyok es a pajzsmirigyem teljesen rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!