Telt hólyaggal vagy nélküle?
Figyelt kérdés
Korai terhes hasi UH-ra hogyan ajánlott menni? Telt húgyhólyaggal vagy esetleg üressel? Hogyan lát jobban a doki? Régebben már mondták de sajnos mindig keverem :/2019. okt. 24. 14:04
1/5 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy a 12. hétig érdemes UH előtt meginni legalább fél litert, és 15 p-el előtte már nem pisilni. Szóval telt hólyag.
2/5 anonim válasza:
Én erről még nem is hallottam. Volt, hogy vizsgálat előtt pár perccel voltam pisilni, de nem szólt érte soha senki... Mik vannak....
3/5 anonim válasza:
Nekem a 12. hét előtt csak hüvelyi uh volt és nem nagyon törődött vele senki hogy milyen a hólyagom telítettsége. Utána meg már elvileg elég nagy hozza hogy mindenképp lássák.
4/5 anonim válasza:
Telt hólyagot szoktak mondani
De én lepisiltem volna a dokit úgy.
Elmentem pisilni.
Azonnal hívtak
Reakció jól látszik minden, mert szép telt a hólyag, meg is mitatta 😂😂😂😂
Szóval ha kell, akkor menj nyugodtan
5/5 anonim válasza:
Hüvelyihez üres hólyag kell, hasihoz teli hólyag. Nálunk a terhességmegállapító vizsgálat (amennyiben valaki az első trimeszterben jön terhesség megállapításra és nem 30 hetesen persze...) alapvetően hüvelyi UH.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!