Miért kell UH-ra üres hólyaggal menni?
nekem még sosem mondták ezt a klinikán, hogy bármelyik hólyaggal kellene menni, bár ott nagyon jó a gép, lehet, hogy ezért.:)
35hkm
Mert elhelyezkedéséből adódóan útban van, kitakar, ha tele van. Meg kevésbé kellemetlen is az ultrahang, ha nem feszít a hólyagod.
Hasi ultrahangra pedig majd telivel kell menned, főleg, amíg pici. Ott a hólyag "megemeli" a méhet, segít hogy jobban lehessen látni.
A 12 hetes ultrahangon nekem azért kellett hüvelyivel nézniük, mert hiába ittam, nem volt eléggé tele, a gyerek meg nagyon lent volt és nem látszott jól a hiper-szuper 4D ultrahang készülékkel.
Hüvelyi ultrahangra üres húgyhólyaggal kell menni, azért, hogy jobban vagy lásson a doki a készülékkel.
Hasi ultrahangra pedig.telivel, kell a.kontraszt miatt.
Huvelyi uh-ra kell ures holyaggal menni, hasi uh-n (foleg fiatalabb terhessegnel) pont az a jo, ha tele van a holyag.
A telt holyag kiemeli a beleket a meh kornyekerol es sokkal jobb kepet lehet kapni igy hasi ultrahangnal a telt holyagon keresztul (ami ugye csak folyadekkal van tele, mintha a telt beleken keresztul kellene kesziteni.
HuvelInel pont az ures holyag segit, mert onnan alulrol igy sokkal kozvetlenebbul vizsgalhato a meh.
Nekem hasi volt, hüvelyi lett a vége és a doki azt mondta tele hólyaggal kellett volna jönni. 9 hetes voltam.
Magunktól kéne kitalálni, hogy az orvos hasi vagy hüvelyi UH-t akar csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!