Pajzsmirigy alulműködéssel küzdő kismamák tudnának nekem segíteni?
Szia, de ez biztos, hogy a pajzsmirigy alulműködésed miatt van?? Nem létezik! Nekem is alulműködött, szedtem gyógyszert, de soha nem izzadtam ilyen durván. Szerintem ennek más oka van.
Amivel esetleg könnyíthetsz kicsit a helyzeten, hogy nem használsz krémeket, főleg nem zsíros krémeket, nekem a nivea golyós dezodor+ráfújok még egy kis nivea sprét is és egész nap kitart. Pamut, laza, bő ruhák, semmi műszálas cucc és feszülős. Ezek is segítenek ám. Hordj magadnál frissítő kendőt, legyezőt, vizet, így elkerülheted a rosszulléteket. Hajad felkötve, gumizma, napszemüveg és kissé komfortosabb.
Nekem is PM alulműködésem van, és nagyon fázós vagyok, viszont mikor kismama voltam folyton melegem volt és izzadtam. Télen is nyitott ablaknál ültem az irodában rövidujjúban. Minden féle dezodort kipróbáltam az olcsóktól a drágáig, de semmi sem használt sajnos. Talán a Garnier golyós dezodora bírta legtovább, azzal épp fogat tudtam mosni izzadás nélkül.
A mell alatti izzadástól nekem bőrgombám lett, arra Canestent használtam, ill. hintőporoztam.
Mindig volt nálam törlőkendő, cserefelső, ha volt lehetőségem tusoltam. A hajam csak feltűzve tudtam hordani mert a tarkóm isfolyton lefőtt.
Szülés után elmúlt teljesen, és ismét fázós vagyok, mérsékelten izzadós.
Nem lehet, hogy a pulzusod emelkedett meg nagyon a terhességtől, és azért izzadsz jobban? Az tényleg visszaáll jó esetben.
Én krémdezodorokat ajánlok, melyek teljesen természetes összetevőket, köztük szódabikarbónát, tartalmaznak. Ilyen a Borza és az Olivia. Utóbbit a DM-ben is lehet kapni. Csak valamelyik illatosítottat ajánlom, mert a natúr, a finomítatlan sheavaj miatt, zsír szagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!