Intim gyanta árthatott a babának?
Sziasztok!
Ma voltam életemben először gyantáztatni (pontosabban waxszal csinálták), mivel nem tudtam magam odalent szőrteleníteni. Vagy összekaszaboltam magam, vagy majdnem hasra estem a kádban.
Gyantázás közben a baba mocorgott, nekem pedig nagyon fájt, de mindig csak pillanatnyilag, összességében rosszabbra számítottam. Hazaérve a hófehér bugyimon tűhegy nagyságú, sok pici vérpöttyöt láttam, gondolom ez csak a kihúzott szőr helye.
Mindenhol azt olvastam, hogy szabad terhesen gyantáztatni és a kozmetikus is nyugtatott, hogy sok kismama jár hozzá. 34 hetes vagyok
Mindkét terhességemnél jártam 3 hetente intimgyantára. Mindketten egészségesek, problémamentes volt a terhesség és a szülés is.
Amikor már kicsit is kényelmetlen volt, akkor nem hasra, hanem csak az oldalamra fordultam.
Oh nekem ezzel nincs baj, én még hason alszom... megnyugtattatok, köszönöm :)
Soha semmilyen gyantán nem voltam, de a fájdalom sem volt vészes, szerintem mennék máskor is, akár szülés után is
🤔
Miért is kellett volna hogy ártson?
Belülről gyantáztattál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!