Hogy oldottátok meg a szőrtelenítést terhesség alatt? Orvosi vizsgálat előtt le szoktátok borotválni?
Most vagyok a terhesség felénél, egyre nagyobb a pocakom. Nagyon nehéz ott alul borotválkoznom, nagyon nem jó érzés, ha nyomodik a hasam.
Van valami bevalt praktika hogy egyszerűbb? Vagy hagyjátok szőrösen?
Én simán borotváltam végig. Brutál kövér voltam a 20as éveim elején, így megtanultam vakon borotválni és most jól jött ez a felbecsülhetetlen tudás 😂
Akikkel együtt szültem mesélték, hogy nekik a férjük borotválta.
Borotváltam végig, még szülés előtt is, bár konkrétan a beindulás napján reggel mentem orvoshoz, így előtte nap rendeztem magam. Gyors szülésem volt, nem lett volna időm rá, ha akkor kezdem el. 😄
Nekem egyébként majdnem minden vizsgálatnál volt hüvelyi, mert az orvosom, alapos lévén, ellenőrizte a méhszájat is. 24. héttől rövidült, szóval szoros kontroll alatt tartott.
Én sem fogalkoztam vele már a vége felé, szülni is úgy mentem, szerintem kisebb bajom is nagyobb volt ennél :)
Sőt, addigra már a lábamon is volt pár kósza szál, mert ahhoz se fértem már hozzá az epilátorral az utolsó hetekben, szerencsére sok év tépkedes után már alig maradt aktív szőrtüsző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!