Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldottátok meg a szőrtele...

Hogy oldottátok meg a szőrtelenítést terhesség alatt? Orvosi vizsgálat előtt le szoktátok borotválni?

Figyelt kérdés

Most vagyok a terhesség felénél, egyre nagyobb a pocakom. Nagyon nehéz ott alul borotválkoznom, nagyon nem jó érzés, ha nyomodik a hasam.

Van valami bevalt praktika hogy egyszerűbb? Vagy hagyjátok szőrösen?

2023. máj. 20. 19:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Terhesség felénél már úgyis hasi uh van. De a dokit amúgy se érdekli. Én a végén látatlanban trimmeltem géppel. Borotvával féltem belevàgok.
2023. máj. 20. 20:05
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 6 hónapos terhes kortól nem lett nehezebb borotválkozni, hiába nőtt a hasam. Kényelmetlen volt, de azért elértem, 2 naponta szőrtelenítek is, mert utálom a bundát. Nekem a kádban guggolva a legkényelmesebb.
2023. máj. 20. 20:13
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
Sehogy, a szőr természetes.
2023. máj. 20. 20:14
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Végig gyantáztattam, előtte, alatta és azóta is.
2023. máj. 20. 20:20
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
Én hagytam úgy. Hozzá sem tudtam férni, főleg a vége felé. Úgy is szültem, senkit nem érdekelt.
2023. máj. 20. 20:20
 6/19 anonim ***** válasza:
96%

Én simán borotváltam végig. Brutál kövér voltam a 20as éveim elején, így megtanultam vakon borotválni és most jól jött ez a felbecsülhetetlen tudás 😂

Akikkel együtt szültem mesélték, hogy nekik a férjük borotválta.

2023. máj. 20. 20:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát én tippelgettem a borotvával. Próbáltam lassan és óvatosan. Nem hívnám tökéletesnek az eredményt,de akkor és ott úgy éreztem igen, sikerült a lehetetlen.De brutál kényelmetlen volt lehajolnom.:)
2023. máj. 20. 20:36
 8/19 anonim ***** válasza:
86%

Borotváltam végig, még szülés előtt is, bár konkrétan a beindulás napján reggel mentem orvoshoz, így előtte nap rendeztem magam. Gyors szülésem volt, nem lett volna időm rá, ha akkor kezdem el. 😄

Nekem egyébként majdnem minden vizsgálatnál volt hüvelyi, mert az orvosom, alapos lévén, ellenőrizte a méhszájat is. 24. héttől rövidült, szóval szoros kontroll alatt tartott.

2023. máj. 20. 20:37
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem borotválta, kb a terhesség felétől, mikor már kényelmetlen volt meg nem is nagyon láttam.
2023. máj. 20. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:
68%

Én sem fogalkoztam vele már a vége felé, szülni is úgy mentem, szerintem kisebb bajom is nagyobb volt ennél :)

Sőt, addigra már a lábamon is volt pár kósza szál, mert ahhoz se fértem már hozzá az epilátorral az utolsó hetekben, szerencsére sok év tépkedes után már alig maradt aktív szőrtüsző :)

2023. máj. 20. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!