Hogy oldottátok meg a szőrtelenítést terhesség alatt? Orvosi vizsgálat előtt le szoktátok borotválni?
Most vagyok a terhesség felénél, egyre nagyobb a pocakom. Nagyon nehéz ott alul borotválkoznom, nagyon nem jó érzés, ha nyomodik a hasam.
Van valami bevalt praktika hogy egyszerűbb? Vagy hagyjátok szőrösen?
Komolyan aki nem ér oda inkább a férjével borotvaltatja, ahelyett hhogy elmenne kozmetikushoz? :D
Nekem természetes hogy nincs ott hagyva bunda így tök mindegy hogy terhes vagyok vagy orvosi vizsgalat előtt allokk. Meg ugye a szex aem mindegy hogy a férj bozót vagoval jön - e.
Én gyantáztatni járok+ szőrtelenítő krém a nagyon érzékeny területeken.
Ha úgy jön ki az orvosi vizsgalat hogy pont a fazonigazítás előtt, akkor ez van. Látott már durvábbat is a nőgyógyászom. 😃 Most vagyok 29 hetes.
Tapintással
31. Hétben ikrekkel is megoldom.. de már csak borotvával
Engem zavar.. nem a dokinak szőrtelenítek..
Van egy kézi tükröm, megoldom vele. Ahogy más is írja, magam miatt szőrtelenítek, utálom a bundát és a bökős érzést is.
Számomra a férjjel való szőrtelenítés is idegen. Szerintem megcsinálná, ahogy szüléskor is szó nélkül takarított utánam, de azért büszkeség is van a világon még:-D
Nekem érdekes mód a terhesség közepétől teljesen kiritkult és szinte alig nőtt a szőröm mindenhol, bezzeg a hasamon lett szőr az elején és szülésre hullott csak ki 😅
Így aztán heti 1x bőven elég volt borotválnom, szülni 3 naposan mentem és kb semmit nem nőtt.
Én is csak tapintásra nagyjából tudtam rendezni, a férjem meg ellenőrizte.
Valaki írta itt hogy ez milyen dolog már, hát nemtudom nekem olyan jó a kapcsolatom vele, hogy ez nálunk nem gáz és nincsenek tabuk.
Amúgy meg a kutya fülét sem érdekli ha szőrös maradsz, sőt egyes dokik jobban preferálják a fertőzések elkerülése miatt.
Szóval ha úgy érzed semmiképp nem tudod már megoldani és téged sem fog zavarni, hagyjad nyugodtan.
A mi korhàzunkban amúgy pl leborotválnak a szülés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!