Egy kismama rendszeresen szőrtelenít vagy csak ha megy valami vizsgálatra? Én őszinte leszek, havi 1x szoktam..De mindig tartok hogyha valami adódna, és éppen nem a legjobb formába vagyok "lent", mennyire ciki ez?
Őszintén megmondva, én is csak vizsgálat előtti nap szoktam rendbe szedni magam, és én is gondoltam már rá, hogy ha hirtelen kéne menni, akkor talán kicsit kellemetlenül érintene a vetkőzés. De arra jutottam, hogy jobban izgatna, hogy mi van a babával, minthogy ezen görcsöljek.
A szüléshez még nem vagyok közel (22 hetes vagyok), de lassan próbálom rávenni magam, hogy inkább gyakrabban epiláljak, főleg, hogy akkor nem tartana 1-1 alkalommal olyan sokáig a művelet. 🙂
Igyekszem legalább hetente egyszer, mert szeptemberben 3 hétig nem volt rá alkalmam a folyamatos hányás miatt.
Vészes hányással bekerültem a kórházba, és pont akkor még egy grizzli medvén is kisebb bunda lehetett, mint rajtam... :/
Természetesen tisztálkodtam rendesen minden nap, csak a szőrtelenítés maradt el.
Azóta azon vagyok, ha kellemetlen is, de mindig szakítok rá időt.
A kórházban egyébként senki sem tette szóvá, szerintem terhesség alatt nem akkora tragédia, ha az ember szőrösebb az átlagosnál.
Arról nem beszélve, hogy sokan a természetes vonalat erősítik.
Az ápoltság nem azon múlik, ki hányszor borotválkozik odalent, csak legyen mindig tiszta.
Terhesség alatt is 3 hetente gyantaztattam, probaltuk úgy hogy vizsgálatoknál friss legyen.
Szuleskor egy hetes volt mert túlhordtam, nekem is estek borotvával, pedig kb semmi nem volt.
Az intim területet a vizsgálatokra mindig megcsináltam, de mivel nyáron voltam terhes a nyári ruhából kilátszó részeket amúgy is gyakran kellett.
A vége felé mikor már kevesebbet mozdultam ki akkor eszembe jutott nekem is hogy kellemetlen lenne ha beindulna mikor nagyon el van hanyagolva a terület, így azért nagyon elszabadulni nem hagytam. Amit nem láttam azt tapintással oldottam meg.
Az orvosokat nem érdekli, viszont császárnál tuti leszedik, mert útban van. Ha nem akarod nem muszáj megcsinálni, a szülésnél hamar lemond az ember a hiúságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!