Egy kismama rendszeresen szőrtelenít vagy csak ha megy valami vizsgálatra? Én őszinte leszek, havi 1x szoktam..De mindig tartok hogyha valami adódna, és éppen nem a legjobb formába vagyok "lent", mennyire ciki ez?
Gyantáztatni járok, de mióta terhes vagyok valahogy nem az igazi, 1 hét múlva már kezd visszanőni. Mondjuk nekem 4 hetet soha nem bírt ki teljesen simán, de azért kb 2 hétig szép szokott lenni, a 3-on már nő, és a 4-en szoktam menni. Most nem tudom mi van, de két hete voltam és már nem szép.
Amúgy nem a nőgyógyász miatt zavar, kb mindig úgy jött ki eleinte hogy pont szőrösebben voltam nála, semmit nem szólt. Egy ideje meg engem meg sem vizsgál, csak a kötelező uh-k vannak, de azok hasik. Kb 10 hetesen látott utoljára bugyi nélkül.
Szülés előtt viszont érdemes leszedni (már amennyire ezt lehet előre időzíteni), mert ha zavarja őket, akkor neked esnek kétes tisztaságú és élességű borotvával.
Én alapból nem bírom elviselni. Így a nagyon max a hetente borotválás. De inkább heti 2x.
Terhesen szülés napjáig tartottam ezt. Én az uccsó napon is simán leborotváltam magam.
Nem a dokik miatt, hanem magam miatt.
A helyi szülős csoportban nemrég volt ugyan ez téma. Nálunk a kórházban borotválnak. Ha császár, ha sima szülés. És mindenki azt írta, hogy fáj, rossz. Szárazon huzkodják az életlen borotvát.
Van egy zuhany alatt használható női bundanyíróm :D
Azt használom 1-2 hetente, hogy szépen karban (azaz röviden tartsam) odalenn a dolgokat. Bikinivonal két oldalát még látom, ha úgy van azt lehúzom borotvával.
De a mútkor dokibá kenetet is vett, arra készültem, hát tükörrel a zuhany alatt úgy, hogy a kezem borotvával nem is nagyon akart odaérni a megfelelő helyekre... Jájj hát az művészet volt.
Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen trimmelve szépen, mint hogy foltosan hagyjam, mert az csúnyább :D
De amúgy párom szereti szőrösen is, szóval valószínűleg majd az akció előtt segít nekem szépen leszedni, hogy ne ott kelljen.
Amúgy ha hetente kellene borotválkoznom odalenn, azt biztosan skippelném, maradna a trimmelés, egyszerűen annyira nehéz most.
Szerintem a tisztaság a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!