Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességeteket titkoknáltok...

A terhességeteket titkoknáltok szülésig olyan személyek vagy rokonok elől, akikkel nem vagytok jóban?

Figyelt kérdés

2023. okt. 15. 12:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva a legeslegközelebbieken kívül senkinek nem mondtuk el, aki látott látta, aki nem az nem tudta meg. A párom munkahelyén is csak akkor tudták meg amikor kérte a plusz szabadságot miatta. Ez teljesen magánügy
2023. okt. 15. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Az unokatestvérem titkolta előlem az első köjköt mert tudta hogy gyűlölöm. És hogy zabigyerek bolt mert házasságon kívüli gyerek volt. Mármint unokatesom első lánya. Nem tudom hogy voltam olyan hülye hogy sűrűn láttam,hányt is, fájt is a feje és mégse tűnt fel hogy terhes.

A második köjköt nem tudta eltitkolni mert ( az házasságban született másik apától de tavaly elvált, sajnos otthagyta az agresszív urát ahelyett hogy tűrt volna neki) megéreztem hogy terhes. Volt egy olyan érzésem hogy nemrég házasodtak össze és most már jöhet a baba, erősen éreztem, ez 2017 vízkereszt volt és mondtam.anyunak. Ő meg elmondta hogy nem tudom honnan éreztem még de tényleg terhes és vagy két hónapos volt.

2023. okt. 16. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!