Magándokitól kérhetem hogy uh-ozzzon meg?
Figyelt kérdés
A kötelező ultrahangokon kívül,ha csak vizsgálatra megyek mondhatom neki hogy nézzük meg a babócát?2010. okt. 18. 17:22
1/4 anonim válasza:
Hiszen ezért jársz magándokihoz, nem? Fizetsz neki, tehát nyilván lehetnek kéréseid is.
2/4 anonim válasza:
Még szép hogy kérheted!
Súlyos pénzeket hagysz ott! Amúgy magándokinak ezt mondani sem kellene.
3/4 anonim válasza:
Én kértem és azt mondta örüljek h nemkell mennem uh-ra,mert azokat szokták akiknek vmi probléma merül fel.Ugyhogy elmentem 4d-re mert még nemtudtuk a baba nemét.
4/4 anonim válasza:
Én az elején havonta mentem és mindig volt UH, ha más nem is, a 3 trim-ben 3 hetente. A 36. héttől volt NST, akkor azt mondta, hogy már nem kell mennem a magánba, de én nem bírtam ki és 38 hetesen elmentem, úgy éreztem muszáj látnom, hogy jól van a babám. Pénteki nap volt és vasárnap már meg is született a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!