A 20 hetes vizsgálaton kérhetem a dokimat hogy szeretnék táppénzre menni? Engedni fogja?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 22:06
1/4 anonim válasza:
Kérheted. Én 13 hetesen mentem táppénzre, bár mondjuk nekem olyan a munkám, hogy nem lehetne terhesen végezni. De a dokim nem is kérdezte, hogy hol dolgozom, hanem egyből táppénzre vett, nem akadékoskodott. Ha normális orvos, nem fog ezzel vacakolni-még átmennél egy másik nőgyógyászhoz, és mennyi pénzt húznál ki a zsebéből...
2/4 anonim válasza:
szerintem simán engedni fogja. Tőlem már 6 hetesen megkérdezte, hogy akarok e táppénzre menni. akkor még nem akartam, de 8 hetesen begörcsöltem, egy hétre be is feküdtem a kórházba, aztán nem volt kérdés a táppénz
3/4 anonim válasza:
Ha olyan a munkaköröd, hogy nagy súlyokat kell emelned stb akkor igen, ha csak kényelmi szempontból akkor elvileg nem szabadna neki, bár mostanában nagyon divat lett, terhes vagyok nem dolgozhatom.
4/4 A kérdező kommentje:
Napi 10 óra álló munkáról van szó és 5 és fél hónapos lennék amikor el akarok jönni!
2010. aug. 5. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!