Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Genetikai UH után ha rendben...

Genetikai UH után ha rendben is van minden érték és az afp is jó attól még kérhetem az amniócentézist?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
De miért kérnéd,ha minden rendben van?Felesleges,ráadásul ott van az 1%_os vetélési esély
2010. máj. 19. 10:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért mert félek...a teesség nekem ugykezdődött hogy borzasztó alhasi fájdalmaim voltak (gondolom nehezen tapadt meg) és borzasztó sok fájdalom csillapitot szedtem. óránként ettem mert nagyon fájt. Lehet önző vagyok de nem akarok beteg gyereket...:(:(:(:(
2010. máj. 19. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad igy rettegni,pozitivan állj hozzá.Ha félsz azt a baba is megérzi.Különben nekem is nehezen indult a terhességem.Sokáig vártunk a pozitiv tesztre,sokat görcsöltem,pecsételtem amire gyógyszert szedtem.Mégse gondoltam egy pillanatig sem,hogy az én babám beteg lehet.És szerencsére minden rendben:-)36 hetes km.
2010. máj. 19. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:

én sem kockáztatnám meg az tuti! szerintem nem is fogják csak úgy elvégezni, hisz nem indokolt. ha mégis akkor pénzért persze bármit.

nekem alacsony lett az afp-m, de mivel a 4d-s UH sem mutatott kis rendellenességet, így eszembe sem jutott aztán hogy aminót kérjek.

nyugodj meg, nincs baj. a dokik azért látnák ha valami gond lenne. :-)

2010. máj. 19. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Van olyan, hogy anyai aggodalomra hivatkozással megcsinálják.

De az amnio csak néhány genetikai betegséget tud kimutatni, kromoszómaeltéréseket. A gyógyszerszedés ezt nem befolyásolja, mivel ez eldől a fogantatás pillanatában.Amitől te tartasz, azok fejlődési rendellenességek lehetnek, ezek kimutatására viszont a magzatvízvétel nem alkalmas. Inkább az alapos UH vizsgálat, de az sem tud mindent kiszűrni.

Én egyébként voltam amnion, és egyáltalán nem tartom szörnyűnek, rossznak, nekem nagyon sokat segített, de a Te esetedben tényleg nem ajánlott.

2010. máj. 19. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...megnyugtattatok:)
2010. máj. 19. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!