Nektek mikor néztek amniocentézist (magzatvízvizsgálatot)?
na akkor már ketten vagyunk
36.héten nézte a méhszájat mert akkor ugye kötelező kenet is volt előtte meg akkor vizsgált mikor kiderült hogy terhes vagyok.
és tegnapra voltam kiírva.
magzatvíz nézés semmi.
Amire Te gondolsz, az amnioszkópia. (Amikor az orvos egy kis lámpás eszközzel megnézi, nem zavaros-e a magzatvíz.) Akkor végezhető, ha már nyitott a méhszáj. Mondjuk az fura, hogy nem nézték a méhszájat... akkor miből áll nálad egy vizsgálat ctg/nst után?
(az amniocentézis a magzatvízvétel, amikor a hasfalon keresztül magzatvízmintát vesznek, ebből kinyert magzati sejteket tovább tenyésztik és kromoszómavisgálatot végeznek rajta. 18-20. hét között végzik)
Én 2009 év elején szültem.
36 éves múltam, amikor teherbe estem, így ajánlott volt az amnioceztézis.
Mivel a genetikai uh. jó lett, ezért nem egyeztem bele.
Ehhez az is hozzá tartozik, hogy az 1. trimeszterben véreztem és nem hiányzott egy vetélés.
A dokim szülész-nőgyógyász-onkológus.
2x csinált terheléses cukrot és amikor mentem hozzá, mindig ultrahangozott.
4 nappal a kiírt előtt szültem és az utolsó CTG után alapos uh volt, majd még leküldött szonográfushoz is.
Ezeket azért írom, mert nekem ,,csak" ennyi volt, tehát nem nézte a magzatvizet.
Én is úgy tudom, hogy túl hordásnál nézik.
nekem is épp ez a problémám. 36. héten vizsgált utoljára, azóta csak az NST eredményeimet nézi sem. Semmi vizsgálat, semmi UH
39hkm
Méhszájat hetente nézte a dokim a 36. héttől.
Első magzatvíz vizsgálatom 40 hét 3 naposan volt - és már zavaros volt a magzatvíz, úgyhogy indították is a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!