Ha bemegyek vizsgálatra egy kórház nőgyógyászati osztályára, ahova egyébként tartozom (ÁEK), kérhetem, hogy UH is legyen?
Figyelt kérdés
Nyáron volt egy missed abortuszom, utána két héttel volt egy kontroll a magán dokimnál,aki mindent rendben talált, de nem volt UH, én pedig szeretném most is megnézetni magam UH-val is, de nem akarok csomó pénzt a dokimnak kifizetni. Ezért érdekel, ha ezzel bemegyek a nőgyógyászatra, akkor csinálnak-e UH-t is a vizsgálat alkalmával?2010. nov. 5. 21:57
1/6 anonim válasza:
Hát nálunk pl 2 emelettel lejjebb van az uh, mint a vizsgáló. De gondolom, nem ez a döntő. A doki lelkiismeretessége, kedvessége inkább. Ha jó fej, akkor megcsinálja vagy beutalót az uh-ra, ha nem, akkor nem fogod tudni elérni nála. Nekem a magándokim csinálna az első kérésre simán, és plusz pénz nélkül. Ő sajnos már nem vállal szüléseket, ezért a másodikat sztk orvosnál szültem (fogadott volt ő is), neki eszébe nem jutna uh-ra küldeni. Ember válogatja.
3/6 krisztina27 válasza:
A kórházban műtét után nem csináltak? ez fura. Nekem délelőtt volt a műtét és délután már meg is néztek uh-val és csak utána engedtek haza.
4/6 Jadwiga válasza:
Bp. Tétényin kértem nőgyógyászhoz időpontot telefonon. Ő adott beutalót ultrahangra, arra persze megint időpont, de pár nap alatt bejuthatsz szerintem. Kérdés, hogy indokoltnak látja-e a nőgyógyász. (Nyilván nálam igen, hiszen kismama lettem.)
5/6 anonim válasza:
Az ÁEK nőgyógyászati osztálya a régi MÁV-ban, a Podmaniczky u-ban van, nem szakrendelésre kell bemenned? Ez az ÁEK épületében van, az Árpád-hídtól nem messze. Amúgy orvosa válogatja. Ahová én járok (Bp. Kapás utcai szakorvosi rendelő)az UH bent van a nőgyógyászati szakrendelőben, és mindig használják, ha kicsit is indokolt.
6/6 A kérdező kommentje:
A kórházban semmilyen vizsgálat nem volt műtét után.
Igen, úgy értettem, hogy a szakrendelésre mennék, a központi épületbe.
Az igaz, hogy 3 éve vetélés gyanúval oda mentem és nem UH-ztak meg, mert még nem volt, de akkoriban indult a kórház, gondolom, hogy már csak van UH-juk. (Amúgy másnap el is ment a baba.)
2010. nov. 6. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!