A 18 hetes ultrahangra bárhová kérhetem az sztk-ban a beutalót? Magán klinikára is?
Első vagyok.
Mi csak bejelentkeztünk telefonon,a helyszínen elkérték a tb-kártyám de szerintem az sem kötelező,meg a kiskönyvet.ennyi.
De attól még a 18. heti genetikai uh.-ra menj el-több szem többet lát,mi is így voltunk vele és ugye ott foglalkoznak az AFP-vel is!
A nődokim nem is fogadta el a 4D eredményt,csak a "kórházit".
Boldog babavárást!
Szia!
Nekem az István kórházba van beutalóm, jövő héten megyek, akkor leszek 19 hetes.
Holnapra van időpontom a mátyásföld klinikára! :)
Szintén több szem többet lát alapon döntöttünk, illetve az élmény is más, mint a kórházban...Nem kell beutaló, hiszen fizetsz érte. Egyébként nagyon profik és kedvesek!
Szia!
Hétfőn telefonáltam, és szerdára kértem, kaptam is időpontot. A szonográfus hölgy nagyon kedves.
Mivel nekem már több vetélésem is volt, és az AFP se jött még meg, ezért nagyon-nagyon alaposan megnézték a babát, még a Fábián dr. úr is bejött, és ő is átvizsgálta a kicsit.
Minden ujjacskát, lábujjacskát megszámoltak, szerveit, hólyagját stb. megnézték, lemérték-megmérték.
Őszintén, én néha nem tudtam mit kellene látnom, de elmagyaráznak mindent.
Próbáltunk mozizni is egy kicsit, de a kisasszonyka mindkét kezét keresztbe rakta az arcocskája előtt, utána meg a nyelvét öltögette ránk, úgyhogy feladtuk. :)
Őszintén ajánlom, megnyugodtam.
Mivel nem volt mozizás meg DVD, ezért sima UH-t fizettem.(8000 ft)
E-mailben kaptam képet a babáról, ami jól sikerült, azt elküldik.
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
:) Már én is alig várom, hogy mehessünk uh-ra. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!