Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyáltalán nem kívánom a...

Egyáltalán nem kívánom a szexet mióta terhes vagyok, de próbálom eltitkolni. Ti ezt hogyan kezeltétek, ha volt ilyen?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk a férjemmel rendszeresen kb a 15. hétig, de akkor sem kívántam. Ekkor kiderült, hogy a méhlepény rossz helyen van, így a szextől eltiltottak. Utána mondta a nőgyógyász, hogy arrébb ment a lepény, nem vagyok korlátozva, a lapomra mégis azt írta, hogy eléri a lepény a méhszájat. Inkább nem szexeltünk (nem piszkált a férjem, de láttam rajta, hogy nem tetszik neki, hogy az orvos azt mondja rendben, én meg mégsem merem), azóta eltelt 2,5 hét, a genetikai uh-on más orvos is mondta, hogy már 4 cm-re van a lepény a méhszájamtól, vagyis gondolom akkor tényleg szabadna szexelni, de nem akarok addig amíg nem lát a nőgyógyászom, de ez csak 2 hét múlva lesz. Addig itthon már látom a férjemen, hogy kezd ingerült lenni, hogy mire várok még, de az az igazság, hogy egyáltalán nem is kívánom (attól a házasságunk érdekében, ha egyértelműen jóváhagyja a dokim persze rászánom magam). Kettesben sem akarok vele maradni, hogy ne is kerüljünk olyan szituációba, mert akkor össze is vesznénk emiatt, hogy túl óvatos vagyok.

A bajom, hogy így, hogy kimarad pár hét szex még jobban rájöttem, hogy jól elvagyok enélkül és még nehezebben fogom magam rászánni, lelkileg rendesen fusztrál a tudat, hogy szexelnem kell, főleg, hogy sosem volt bajom vele, sosem, szerettem mindig.

Ha nem kívántátok a szexet kb egész terhesség alatt, akkor elmondtátok a párotoknak vagy eltitkolva belementetek a "játékba"?

2023. okt. 12. 00:13
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Azta mennyien írtatok, köszönöm.😊 Valójában a férjem nem piszkál és fogalma sincsen arról, hogy így érzek. Amikor totál tilos volt, akkor teljesen felfogta, amikor mondták, hogy lehet (de a papíromra mást írtak), akkor mondta, hogy más ilyenkor nyugodtan szexelne. Ennyiből le van tudva, nem kezdeményez, amúgy is mindig én kezdeményeztem mióta gyerek van (már van 1 tesó, annál a terhességnél és utána nem volt gond ezzel, pedig ott is volt 2 tiltott hónap), amikor nekem jó.

Az a gond, hogy nincs kettesben programunk, ez mindkettönk hibája (hosszú, ha érdekel leirom), ezért a szex lett a szeretetnyelvünk. Úgy érzem, ha együtt vagyunk sokkal jobban figyel rám, mint bármikor a 14 év alatt, beletesz plusz energiát, sokkal hosszabb az előjáték. Itt pont én vagyok az, aki bezárkózik, de igyekszik nem mutatni, mert ez neki nem a puszta szex miatt esne rosszul. Most úgy tünik lesz pár hetünk kettesben délelőttönként itthon, így igyekszem programokat szervezni, meg a szex terén is úgy vagyok, hogy evés közben jön meg az étvágyam, ezért nem akarom általánosságban mondani neki, hogy nincs libidóm, mert ő úgy könyveli el, hogy akkor majd kb sosincs, sertődés ebből lenne.

2023. okt. 13. 12:34
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Amit most itt a kommentben leírtál, köszönőviszonyban sincs azokkal az infókkal, amiket a kérdésben megadtál a férjedről.

Átmentél totális mentegetésbe. Vagy hol nem mondtál igazat?

2023. okt. 13. 14:17
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
32# Ugyanezt érzem én is picit.
2023. okt. 13. 14:28
 34/35 A kérdező kommentje:
33: Melyik részre gondolsz? Visszaolvasva a ti szemszögetekből tényleg ellentétes. A szexet ő sosem hozza fel témának, vele erről nem is lehet beszélni, egyszer mondta ugye, hogy más nő így már szexelne, ennyi. Piszkálni nem fog meg nyomulni sem, de valahogy érzem rajta ha ez nyomasztja, akkor átmegy egy általános kötözködésbe nála, kivetíti szarságokra (pl: Miért nem pakoltad még el a ruhákat stb?) Lehet csak beképzelem, hogy emiatt.
2023. okt. 13. 16:13
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha passzív-agresszíven cs*sztet vele, az mennyivel jobb, mintha direktbe csinálná? Szerintem semennyivel.

Az meg egyenesen abszurd, hogy állításod szerint ő sosem kezdeményez, de te magad megteszed, noha:

"egyáltalán nem is kívánom"

"Kettesben sem akarok vele maradni, hogy ne is kerüljünk olyan szituációba"

"lelkileg rendesen fusztrál a tudat, hogy szexelnem kell"

De a legjobb, amit a kérdésbe írtál:

"Egyáltalán nem kívánom a szexet mióta terhes vagyok, de próbálom eltitkolni."

Hát rohadt jól titkolod, ha te magad kezdeményezel, mindezek ellenére.

Most vagy alapjáraton van benned valami elképesztő megfelelési kényszer és 0 tisztelet önmagad iránt, vagy a férjed éri mindezt ezzel a passzív-agesszív stílussal. Mindenhogy gáz.

Azt is ostobaságnak tartom, aki nem mondd nemet, noha nem akarja. De aki maga kezdeményez, miközben így érez, ahelyett, hogy megbeszélné a dolgokat.

2023. okt. 13. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!