Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyáltalán nem kívánom a...

Egyáltalán nem kívánom a szexet mióta terhes vagyok, de próbálom eltitkolni. Ti ezt hogyan kezeltétek, ha volt ilyen?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk a férjemmel rendszeresen kb a 15. hétig, de akkor sem kívántam. Ekkor kiderült, hogy a méhlepény rossz helyen van, így a szextől eltiltottak. Utána mondta a nőgyógyász, hogy arrébb ment a lepény, nem vagyok korlátozva, a lapomra mégis azt írta, hogy eléri a lepény a méhszájat. Inkább nem szexeltünk (nem piszkált a férjem, de láttam rajta, hogy nem tetszik neki, hogy az orvos azt mondja rendben, én meg mégsem merem), azóta eltelt 2,5 hét, a genetikai uh-on más orvos is mondta, hogy már 4 cm-re van a lepény a méhszájamtól, vagyis gondolom akkor tényleg szabadna szexelni, de nem akarok addig amíg nem lát a nőgyógyászom, de ez csak 2 hét múlva lesz. Addig itthon már látom a férjemen, hogy kezd ingerült lenni, hogy mire várok még, de az az igazság, hogy egyáltalán nem is kívánom (attól a házasságunk érdekében, ha egyértelműen jóváhagyja a dokim persze rászánom magam). Kettesben sem akarok vele maradni, hogy ne is kerüljünk olyan szituációba, mert akkor össze is vesznénk emiatt, hogy túl óvatos vagyok.

A bajom, hogy így, hogy kimarad pár hét szex még jobban rájöttem, hogy jól elvagyok enélkül és még nehezebben fogom magam rászánni, lelkileg rendesen fusztrál a tudat, hogy szexelnem kell, főleg, hogy sosem volt bajom vele, sosem, szerettem mindig.

Ha nem kívántátok a szexet kb egész terhesség alatt, akkor elmondtátok a párotoknak vagy eltitkolva belementetek a "játékba"?

2023. okt. 12. 00:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%
Ezen a kapcsolaton nincs mi rámenjen a titkolózásra... A kérdező gyereket szül egy olyan embernek, akihez nem mer őszinte lenni a saját vágyait és ellenérzéseit illetően sem. Saját magát férje szexualitásának kellékeként tekinti, és a leírása alapján a férje is egyetért ezzel. Kérdező, nincs olyan a férjeknek, férfiaknak, hogy szexhez való jog, a nőknek pedig kötelesség, ha azt az egyik fél nem akarja. Igen, én elmondtam annak idején a férjemnek, bár nálunk ezt a probléma inkább a szülés utáni első évben volt a legjellemzőbb. Mint minden normális férfinak, az volt a reakciója, hogy nem erőltette, nem is sértődött meg, nem volt mérges, stb. Azt mondta, úgy ő sem szeretné, ha én nem kívánom.
2023. okt. 12. 08:26
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

"lelkileg rendesen fusztrál a tudat, hogy szexelnem kell"

Mi az, hogy kell? Házassági kötelesség? Nemhogy terhesen, soha nem feküdtem volna le úgy a férjemmel, hogy én nem akarom.

Minek tekinted a tested, valami élvezeti cikknek? Tiszteld már magad, meg persze a férjed is azzal, hogy muszájból nem szexelsz vele.

2023. okt. 12. 08:42
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"egyáltalán nem is kívánom (attól a házasságunk érdekében, ha egyértelműen jóváhagyja a dokim persze rászánom magam). Kettesben sem akarok vele maradni"

Ezt olvasni is rossz. Házasok vagytok, gyereketek lesz és ennyit sem bírtok őszintén megbeszélni, inkább kerülöd, meg 'rászánod magad', ő meg simán szexelne veled úgy is, hogy nincs kedved? Úristen.

2023. okt. 12. 09:19
 14/35 anonim ***** válasza:
14%
Itt nem az a gáz, hogy nem szexeltek és a parotoknak ez megfelelő. Hanem hogy nem kívánjátok a ferjeiteket. Értitek miért gáz ez? Ez milyen kapcsolat, szerelem, házasság? Terhesség után is lesz mire fogni, szoptatás, fáradtság stb és ennyit a szexuális eletetekrol. Itt azon kéne dolgozni, hogy miért nem kivanjatok mert ez óriási probléma. A kérdező még a kettesben együtt töltött időt is kerüli. Azért ez nem normális. De a legrosszabb hogy nem kívánjátok a párotok testi közelségét. Borítékolható a kapcsolat vége. És nem azért mert most nincs szex, hanem mert hazudoztok, kerülitek, még nektek áll feljebb és idegenekkel beszelitek ki azt, ami a ferjetekre tartozna csak.
2023. okt. 12. 09:20
 15/35 anonim válasza:
19%

14#

Teljesen igazad van…

Most ez a kifogás utána meg az…

Én 3 éve élek szex mentes házasságba..

39 F

2023. okt. 12. 09:26
 16/35 anonim ***** válasza:
91%

14: a szexuális étvágy nem valami spirituális dolog, hanem egy hormonok által szabályozott jelenség. Elég megnézni az állatvilágot, a fogamzóképes időszakon kívül nagyon kevés állatfaj nősténye "veszi fel" a hímet.

Tök mindegy hogy a férfi mennyire van megsértődve, ha a másik fél nem kívánja, akkor az kb egy soft némi erőszak. Ha ezért szetmegy a párkapcsolat, akkor az annyit is ér.

Ez egy átmeneti időszak, nem kifogás, hanem egy valódi jelenség. Persze ha tíz éves a gyerek, és még mindig ez van, akkor teljesen jogos, az már kifogás.

2023. okt. 12. 09:35
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezeltesd magad 14es.Biztos neked a terhességed alatt nem volt se rosszulléted se hányingered éjjel nappal és a libidód az egegbe volt igy tudtál éjjel nappal kefélni.Nekem nincs kedvem ezt a férjem megérti.8 éve élünk boldog kapcsolatban és nem minden a szex nálunk.Van akinél az
2023. okt. 12. 10:28
 18/35 anonim ***** válasza:
9%
16. Ne általánosíts... Magammal együtt sok nőt ismerek, akik SZERETNEK szexelni és élvezik! De már magában az órált is szeretem adni és kapni.. nehogy már mi ne létezzünk, mert jaj a biológiai..
2023. okt. 12. 10:34
 19/35 anonim ***** válasza:
90%
Én sem kívántam végig... Meg is ijedtem, hogy ez mostmár mindig így lesz? Szerettem volna vele összebujni, be is adtam a derekam párszor, de nem esett igazán jól. Én azért mindig segítettem rajta, ha már nekem nem fekszik a dolog 🤭🤣🤣 De sosem kényszerből, megértette, de én szerettem volna neki örömet okozni. A 30.ik héttől meg már semmi sem esett jól annyira nem fértem el a hasamtól 🤣🤣🤣🤣 a 41.ik héten szerintem többet csináltuk mint egész terhesség alatt. 🤣🤣🤣 Nem segített beinditani🤣🤣🤣 Megszültem, és minden visszállt a régi kerékvágásba, nyugi😊
2023. okt. 12. 10:50
 20/35 anonim ***** válasza:
86%
2 terhességemből 2nél a béka feneke alá került a libidóm, pedig alapból én is nagy rajongója vagyok a hálószobai életnek. Az elsőnél még hagyján, de a másodiknál szerintem az egész harmadik trimeszterben jó, ha kétszer együtt voltunk. Én nem titkoltam, nem erőltettem magamra, megbeszéltem a férjemmel. Elvégre társak vagyunk, vagy mi. Inkább, mint hogy frusztrálttá tegyen a kényszerszex gondolata. Egyébként a libidóm szülés után mindkét alkalommal visszatért. Addig meg másképp éltük meg az intimitást (mert arra amúgy nagy igényem volt viszont): bújással, közös fürdéssel, masszázzsal, nagy beszélgetésekkel. A szex csak egy a sok módszerből, amivel közel lehet egymáshoz kerülni, kedv hiányában viszont csak ellentétes hatást érsz el. Beszélj a férjeddel, keressetek közösen megoldást, mert a magadra erőltetett szex az nem az.
2023. okt. 12. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!