Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyáltalán nem kívánom a...

Egyáltalán nem kívánom a szexet mióta terhes vagyok, de próbálom eltitkolni. Ti ezt hogyan kezeltétek, ha volt ilyen?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk a férjemmel rendszeresen kb a 15. hétig, de akkor sem kívántam. Ekkor kiderült, hogy a méhlepény rossz helyen van, így a szextől eltiltottak. Utána mondta a nőgyógyász, hogy arrébb ment a lepény, nem vagyok korlátozva, a lapomra mégis azt írta, hogy eléri a lepény a méhszájat. Inkább nem szexeltünk (nem piszkált a férjem, de láttam rajta, hogy nem tetszik neki, hogy az orvos azt mondja rendben, én meg mégsem merem), azóta eltelt 2,5 hét, a genetikai uh-on más orvos is mondta, hogy már 4 cm-re van a lepény a méhszájamtól, vagyis gondolom akkor tényleg szabadna szexelni, de nem akarok addig amíg nem lát a nőgyógyászom, de ez csak 2 hét múlva lesz. Addig itthon már látom a férjemen, hogy kezd ingerült lenni, hogy mire várok még, de az az igazság, hogy egyáltalán nem is kívánom (attól a házasságunk érdekében, ha egyértelműen jóváhagyja a dokim persze rászánom magam). Kettesben sem akarok vele maradni, hogy ne is kerüljünk olyan szituációba, mert akkor össze is vesznénk emiatt, hogy túl óvatos vagyok.

A bajom, hogy így, hogy kimarad pár hét szex még jobban rájöttem, hogy jól elvagyok enélkül és még nehezebben fogom magam rászánni, lelkileg rendesen fusztrál a tudat, hogy szexelnem kell, főleg, hogy sosem volt bajom vele, sosem, szerettem mindig.

Ha nem kívántátok a szexet kb egész terhesség alatt, akkor elmondtátok a párotoknak vagy eltitkolva belementetek a "játékba"?

2023. okt. 12. 00:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
69%
Nem kockáztatnék a lepény leválás miatt. Lehet másként is kényeztetni. Férjem 3x is kibírta :) Nekünk sem lehetett egyik gyerkőcnél sem.
2023. okt. 12. 00:36
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Én dem kívántam, fájt is rettenetesen a behatolás és igen, elmondtam a férjemnek.

Mondtam, hogy bár nem kívánom, de próbálkozhatunk, igyekezett hangulatba hozni engem, tényleg mindent megtett, de a síkosítók ellenére is fájt az együttlét, így kb a 13. héten abbahagytuk.

Őt igyekeztem kényeztetni, de aztán hónapokig csak hánytam, így az is kiesett a repertoárból.

Megoldotta magának.

2023. okt. 12. 03:37
 3/35 anonim ***** válasza:
96%

Első, neme rted a lényeget. Lehetne, de q kérdező nem akar. Nem csak most, később se. Jól el van nélküle.

Nem volt ilyen, kérdező, de alap, hogy az ilyesmit elmondja az ember.

2023. okt. 12. 06:29
 4/35 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem kívánom, nem szexelünk. A férjem sosem kényszerítene rám ilyesmit. Ő is csak akkor élvezi, ha nekem jó. Második terhességem alatt és a rákövetkező évben elvétve volt csak szex, rettenetesen fáradtak voltunk 2 kicsi gyerek mellett. Utána helyreállt. Egy jó házasságban, amit felnőtt férfival kötöttél, nem probléma, hogy vannak ilyen időszakok.

Terhesség alatt a hormonok miatt se kívánja úgy az ember. Ez teljesen normális. Az a nemnormális, hogy terhesen szexelni "kell", mert a szegény férj nem bírja ki. Az állatvilágban minden hím képes békén hagyni a vemhes nőstényt, érdekes. Borzalmas ez a folyamatos kényszeredett dughatnék, semmi köze az ösztönökhöz, természethez.

2023. okt. 12. 06:53
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Én elmondtam, mert az én testem nem mások örömszerzésének valami passzív tárgya, hanem a testem. Szerencsére a férjem is így gondolja, nálunk a kölcsönös tisztelettel nincs gond.

Az én problémám amúgy inkább a magzatmozgás, az első terhesség alatt ugyanez volt a bajom, onnantól, hogy rendszeresen éreztem mozogni, úgy éreztem ott van "köztünk", és én semmilyen szexuális dolgot nem bírtam elképzelni a gyerek jelenlétében. Ha nem mozgott sokáig, akkor együttvoltunk néha, de ritkábban, mint előtte. A szülés után 2 héttel kb már simán vágytam rá újra, hogy újra csak egyedül voltam a testemmel.

Most második gyereket várom, ugyanez a bajom, hogy sokat mozog és "ott van" szex közben. Férjem ezt tiszteletben tartja.

De a gyerek miatt amúgy is el kell fogadni, hogy nem lesz többé olyan spontán a dolog, mint eddig, szóval ezt kár elhallgatni, mert az alap probléma nem szűnik meg a szülést követően, ott lesz a 6 hét gyermekágy, ha peched van és durván sérülsz szülés közben, akár olyan fájdalmaid is lehetnek utána hónapokig, mintha nemi erőszakot élnél meg a behatolástól. Ha ezekről nem beszéltek, garantálom, hogy megsínyli a házasságotok és nem az együttlétek számának csökkenése miatt. Ezekről a dolgokról kell beszélni.

2023. okt. 12. 07:01
 6/35 anonim ***** válasza:
22%

"Az állatvilágban minden hím képes békén hagyni a vemhes nőstényt, érdekes. "

Hát ez a mondat itt elég nagy baromság, lévén az állatvilágban a szex nem örömforrásként funkcional, hanem konkrétan csak és kizárólag fajfennatartasi ösztön, aminek egyetlen célja az, hogy a nőstény vemhes legyen.

2023. okt. 12. 07:16
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Ki másnak mondanám el, ha nem a férjemnek?

Ha én nem akarok szexelni, akkor nem fogok. Nem vagyok senkinek a gumibabája. Férjem meg simán megértette. Ha nem értette volna meg, már nem lenne a férjem.

Mi 2x az egész terhesség alatt el voltunk tiltva. Nekem nem hiányzott, ferjem megoldotta magának. Mindenki boldog volt.

Szülések után kivártuk a kontrollokat, majd onnan folytattuk, ahol abbahagytuk.

2023. okt. 12. 07:43
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig én is éreztem így, nálam ez szerencsére csak a hormonok játéka volt. Nagyon nehezen kezeltük ezt a részt az első terhességem alatt, de már előtte is beszéltünk arról, hogy lehet lesznek ilyen időszakok, illetve mindig is férjemnek volt nagyobb étvágya, nem akkor jutottunk el először oda, hogy megtanuljunk nemet mondani. Utólag ez nagyon sokat segített abban, hogy ne essen szét a kapcsolatunk. Nálam férjem szerencsére a terhesség alatt nem erőltette egy idő után (finoman próbálkozott, nem sikerült felizgatnia, így egy idő után hagyta). A taktika bevált, amikor nekem lett rá igényem, "nekem kellett futnom utána" amikor megkívántam 1x-1x és nagyon jó alkalmaink voltak ebből. Azóta sem állt vissza a gyerekek előtti étvágyam, de azzal, hogy az én hormonszintemhez/kívánságaimhoz igazítjuk az együttléteket, nagymértékben javult a minőség (mindketten iszonyat akarjuk, hosszú ideig oda tudunk koncentrálni és tényleg jó élmény), meg gyerekek mellett a férjem napi 2 alkalmát amúgy sem tudnánk tartani.

Türelem és kommunikáció a kulcs! Lehet, hogy megbántod vele, ha elmondod neki az érzéseid, de ez még mindig jobb, mintha azért utálod meg a most sem kívánt szexet, mert csinálni kell... Ne ess ebbe a hibába bele, ez egy ördögi kör, nagyon nehéz kijönni belőle :(

2023. okt. 12. 07:50
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális az amit érzel,az amin keresztül mész. Terhességem elött sosem volt gond a sze×el. Amikor megtudtam hogy terhes vagyok nem akartam szexelni nehogy valami baj legyen ezt a párom totál megértette eleve 7 hétig csak hánytam.. megakartam várni a 12.heti genetikai uh-t meglett az uh azóta csináltuk össz vissz a 10 ujjamon megtudom számolni hányszor..25hetes vagyok. Teljesen megérti a férjem a helyzetet meg azt hogy a libidóm a béka segge alatt van és nincs kedvem, volt néha mikor rajtamvolt akkor csináltuk, de egyszersem csináltam úgy hogy nincs kedvem.Nincs kedved,nem csinálod ennyi. A férjed meg ha nem képes ennyit megérteni akkor ott gondok vannak :(
2023. okt. 12. 07:56
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne tettesd ezt az egészet ne eröltesd mert rámegy a kapcsolatod.Beszélj nyiltan a pároddal hogy ez van meg egyébként ia a terhes nők 80%a nem kivánja a sze+et terhesen stb 9 es voltam.
2023. okt. 12. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!