Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 120kg felett 4D ultrahang...

120kg felett 4D ultrahang Szegeden?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 25+6napos várandós vagyok, sajnos elég nagy túlsúllyal. 120kg+ vagyok, viszont szeretnék elmenni 4D ultrahangra Szegeden, szerintetek van értelme vagy hagyjam inkább, és törődjek bele, hogy a kisbabámról nem lesz ultrahang képem? Államiban csinálom végig a terhesgondozást, sajnos a klinikán nem adnak uh képet, a terhesgondozóban pedig még csak a monitort sem látod..mondjuk utóbbi időben a klinikán sem...

2023. szept. 23. 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Rendszeresen csinálok magzati UH vizsgálatokat, méghozzá kifejezetten jó UH készülékkel. A laikusok baromira nem értik meg, hogy miylen iszonyatosan nagy minőségbeli eltérés van az UH képek között egy 120 és egy 60 kg-os terhesnél. Az egy dolog, hogy "mindent meg tudtak nézni", de fogalmad sincs, hogy ez közben mekkora erőfeszítés volt az orvos részéről. És nyilván sokkal bizonytalanabb az egész, mert abszolút nem ugyanúgy látszódnak a dolgok.

Elmehetsz 4D-re, csak számíts rá, hogy nem fog tudni szép képet csinálni a magzatról.

2023. szept. 23. 18:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Nyilván felfogom, azért is kérdeztem, hogy mennyi értelme van :)

Tudom, hogy nem egészséges sem nekem, sem a babának, illetve hogy az orvosnak is nehezebb a dolga.

2023. szept. 23. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem is neked, hanem főként a többi kommentelőnek írtam, akik szerint semmiféle akadályt nem jelent a dolog. Holott de.

Nem tudom mennyi egy 4D babamozi manapság, gondolom nem olcsó. A te döntésed, hogy neked belefér-e úgy is, hogy valószínűleg nem lesznek jó képek.

2023. szept. 23. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kösd össze a 30 hetes uh-val, ha nem készül normális 4d kep, akkor is egy jol képzett orvos nézi meg a babát.
2023. szept. 25. 10:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!