120kg felett 4D ultrahang Szegeden?
Rendszeresen csinálok magzati UH vizsgálatokat, méghozzá kifejezetten jó UH készülékkel. A laikusok baromira nem értik meg, hogy miylen iszonyatosan nagy minőségbeli eltérés van az UH képek között egy 120 és egy 60 kg-os terhesnél. Az egy dolog, hogy "mindent meg tudtak nézni", de fogalmad sincs, hogy ez közben mekkora erőfeszítés volt az orvos részéről. És nyilván sokkal bizonytalanabb az egész, mert abszolút nem ugyanúgy látszódnak a dolgok.
Elmehetsz 4D-re, csak számíts rá, hogy nem fog tudni szép képet csinálni a magzatról.
Nyilván felfogom, azért is kérdeztem, hogy mennyi értelme van :)
Tudom, hogy nem egészséges sem nekem, sem a babának, illetve hogy az orvosnak is nehezebb a dolga.
Nem is neked, hanem főként a többi kommentelőnek írtam, akik szerint semmiféle akadályt nem jelent a dolog. Holott de.
Nem tudom mennyi egy 4D babamozi manapság, gondolom nem olcsó. A te döntésed, hogy neked belefér-e úgy is, hogy valószínűleg nem lesznek jó képek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!