120kg felett 4D ultrahang Szegeden?
Most bizonyára letépik a fejemet, de mindharom terhességem alatt 120+ kg voltam. Soha egy nőgyógyász se mondta, hogy nem csinálna, mindhárommal voltam még magzati szívultrahangon is, 4D-n is. Sajnos nem szegedi vagyok, de nekem nem mondták, hogy a súlyom miatt nem lehetne. Olyan volt, hogy a 12. heti genetikain csináltak hüvelyi uh-t is, de később csak sima hasik volta és szépen látszott rajtuk minden.
Szerintem hajrá, válassz egyet és menj nyugodtan!
Köszönöm a gyors választ és a bíztatást!
Az egyik magánrendőről olvastam, hogy sajnos a doktor úr szeret kekeckedni a túlsúlyos kismamákkal, hogy emiatt nem látszódik semmi. Emiatt bátorkodtam inkább feltenni ide egy kérdést. A 12hetes genetikán jól látszódott minden, a 20hetesen kicsit homályosabban, de kivehető volt minden. A neme miatt kellett csak a hüvelyi uh, hogy látszódjon rendesen, de azt is meg tudta mondani a doki, hogy kislány, mondjuk mi már tudtuk, mert prena tesztet csináltattunk, és ott vérből már megmondták, hogy kislányunk lesz :)
Nyugodtan menj el 😊
Ha ez segit, en ugyan nem voltam tulsulyos terhesen, de nekem tenyleg nincs egy db normalis uh kepem se a kisfiamrol.
Pontosabban keszultek, persze, maganba jartam es az orvosnak volt 4d-s gepe is, de mellso fali mehlepenyem volt, a kisfiam mindig belefurta az arcat es meg azt is mind a 2 kezevel takarta. Minden egyes uh-n, szulesig.
Az istennek nem lehetett onnan kimozditani, szoval erdekes kepek keszultek 🤣🤣
Nagyon cukik vagytok, köszönöm! 💝
Akkor mindenképp elmegyünk :)
Na igen, ez kimaradt, hogy nekem is mellsőfali a lepényem, remélem a kislányunk nem akarja beledörgölni végig az arcocskáját :)
7-es, igen rágondoltam
Akkor valószínűleg nem így jött le azoknak a kismamáknak, akik panaszkodtak róla emiatt. Mondjuk a klinikán Bitó doktor úr is hasonló, de vele is elhülyéskedtem ezt a részét, hogy persze, könnyebb átugrani, mint megkerülni, utána nem mondott emiatt semmit, viszont utána nagyon is kedves volt, gondolom örült, hogy nem hisztizek ezen be, ami nyilvánvaló.
Egyébként pont Sikovanyeczhez húz jobban a szívem, mert egyébként ettől függetlenül csak jókat hallok róla
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!