Akiket terhesen egyre jobban kikészítettek a munkahelyén, meddig dolgozott?
36. hétig tervezem, szerencsére nincsen semmi bajom, de a kollégáim közül az egyik egyre jobban az idegeimre megy. Terhességem előtt sem volt más, csak most a hormonjaim miatt még érzékenyebb vagyok rá. Nem vagyunk alá-fölé rendelt viszonyban, felé nem is tartozom semmi elszámolossál, mégis mindenben főnökösködni próbál, irányítani, számon kérni az időmet, stb. Próbáltam vele megbeszélni, de ráadásul bipoláris, így rosszabb napjaiban teljsen kezelhetetlen.
Veletek volt hasonló? Meddig toleráltátok?
Olyan 24 hetes koromig dolgoztam. Ugyanez volt, totál rám szálltak. Egy szép napon úgy döntöttem, hogy nekem ezt nem kötelességem tovább tűrni. Még így is tök rendes voltam, mert hetekkel korábban szóltam, hogy x időponttól fogva kiíratom magam, úgyhogy volt idejük megoldani a pótlásomat.
Amikor lejárt a gyed, minden gond nélkül visszavettek, de szerencsére egy másik részlegre.
3-as
Én el is kezdtem egy másik kollégát betanítani a munkámra, közben emiatt csúszok természetesen a saját munkáimmal, amiket így pluszban otthonról csinálok. Kezd tele lenni nekem is a hócipőm, nem hiszem, hogy ezek az én kötelességeim lennének, ezért is tolerálom rosszul, hogy ez a másik kolléga ezek után még számon kéri, hogy mikor mit csinálok, mikor megyek vizsgálatra (kb. hogy képzelem), mi az hogy home officeban vagyok - amikor heti két nap jár, ennyit is igényelek meg, ő meg folyton szabi kivétel helyett elmegy 5 nap home officera, vagy a 2 nap HO-val toldja meg a hétvégéjét, stb... 😅😅 És akkor én vagyok számonkérve mikor így is erőmön felül dolgozom.
Minek reagálsz rá, simán annyit mondanék
Közöd?
Nem a főnököd, én biztos elküldeném a picsába.
Akkor összeszorítod a fogadat, és valahogy kibírod. Más megoldás nincs.
Az a jó, hogy látod már a végét, ki meg nem rúghatnak, akárhogy kavar.
De tudom, milyen vacak, részvétem. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!