Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesség előtt cigiztek,...

Akik terhesség előtt cigiztek, hogy tudták egyből letenni a cigit amikor megtudták hogy terhesek??

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra sikerült? Nem hiányzott? Tudom hogy ilyenkor a gyerek az elsőszámú szempont, de én nem tudom MÉG MOST elképzelni hogy hogy bírnám ki nélküle
2023. szept. 21. 14:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Akkor MÉG MOST ne legyél terhes. Sógornőm simán elhagyta, mikor teherbe esett. A szoptatás végeztével meg azonnal vissza is szokott. Most már legalább nem olyan idegbeteg. Van aki jobban viseli. Én 6 évvel korábban leszoktam, biztos ami biztos.
2023. szept. 21. 14:52
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
Azt nem tudom, de én a kávéról nem tudom, hogy tudnék leszokni. Első terhességemnél egyik napról a másikra leszoktam, egy kávét se ittam aztán.. most viszont jól rászoktam, úgyhogy nem lenne könnyű. Inni, cigizni nem szoktam.
2023. szept. 21. 14:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Első előtt már hónapokkal letettem, elszivtam egy utolsót és többet nem. Aztán jó pár évvel később visszaszoktam, először csak ha társaságban voltunk, buliztunk. Aztán persze már hétköznap is. Este meg elszívtam a cigit, reggel csináltam tesztet, pozitív lett, kidobtam a cigit és többet nem gyújtottam rá. Mikor csak úgy leszoktam nagyon hiányzott, szenvedtem. Mikor azonban tudtam hogy babát várok egy pillanatig nem hiányzott. Ebből is látszik hogy fejben dől el.
2023. szept. 21. 15:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen.

Mondjuk azota vissza is szoktam.(én nem akartam leszokni,de ugye a baba egészsége fontosabb volt,de tudtam hogyha megszulok és nem fogok szoptatni akkor rá fogok gyújtani.

Végülis szoptattam fél évig,szoptatás után szoktam vissza.

2023. szept. 21. 15:09
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

2.

Kávéról minek akarsz leszokni?

2023. szept. 21. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:
5%
Hogy-hogy minek? Ti koffeint akartok adagolni a babának? Én ráadásul jó mennyiséget meg tudok inni belőle. Ráadásul azt a jó feketét szeretem.
2023. szept. 21. 15:33
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2023. szept. 21. 16:00
 8/15 anonim ***** válasza:
2%
Aki lepontozott, ti nem olvastatok róla, hogy a koffein káros a magzatra? Jól van, igyátok csak akkor terhesen...
2023. szept. 21. 17:53
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha a kávé méreg lenne a babának akkor a fél föld kihalt volna 🤣 de ne igyál ki szól bele?
2023. szept. 21. 18:21
 10/15 anonim ***** válasza:
38%
Megyek és be is perelem az eddigi védőnőimet meg nőgyógyászaimat, hogy így átvertek a kávéval kapcsolatban!
2023. szept. 21. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!