Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mekkora volt a pocija...

Kinek mekkora volt a pocija mikor megtudta, hogy várandós, és mekkora pocakkal mentetek szülni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem mértem soha. Mivel tervezett volt, lapos hassal tudtam meg és naggyal mentem szülni :DDDDD Milyen választ lehet erre adni? :D Van, aki centizi a körfogatát vagy hogy?
2021. aug. 19. 00:21
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Ez nagyon hülye kérdés, csak úgy mellékesen...

Amikor megtudtam nyilván semekkora, a végére lenyeltem egy 20 kilós dinnyét.

2021. aug. 19. 00:21
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 igen, nekem ez a 3.terhességem, és mindig mértem, hogy mennyire más minden terhesség pedig 1 test.
2021. aug. 19. 01:14
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Most készülünk a harmadikra, és még egyszer sem mértem le.
2021. aug. 19. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sose mértem.

A lányomnál szép kerek, nagy hasam volt.

Nem éreztem kéztetést a mérésre.

Az ikreknél lapos hasból orbitális, űber nagy pocakakom lett. Kb tokától bokáig egy nagy has voltam. Az a könnyebb átugrani mint megkerülni. Náluk már nem mertem volba rámérni.

2021. aug. 19. 06:25
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
3.gyerek és pocija meg pocak? 🤦‍♀️
2021. aug. 19. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenki méri a pocakját,meg védőnő és az orvos sem méri kismamáét ritka. akik mérik azok mehetnek szülni 114 cm-120-140 meg 90-94 cm-es pocakkal szülni
2021. aug. 19. 08:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem sosem mertek,es en sem. Talan azert,mert semmi ertelme. Attol mert kicsi a hasa valakinek a kilencedik honapban,meg lehet 4 kilos babaja,vagy nagy hassal 2,5 kilos. Lattam mar szinte anorexias 9 honapos terhes not nagyon kicsi hassal,es 120+kilos not oriasi hassal,mindkettejuknek kb ugyan akkora gyerkoc szuletett. Semmi ertelme mericskelni. :)
2021. aug. 19. 12:05
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 igen, szokták mondani, hogy kis hasban van a nagy baba
2021. aug. 19. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!