Második terhesség alatt mindent megtudtatok csinálni, amit terhesség előtt, tudtátok hurcolni a nagyobbik gyereket?
37.héten járok. 2 éves múlt a nagyobb.
Ugyan úgy csinálok mindent is. Kertrendezés, napi főzés, takarítás... mellette sokat cipelem a nagyot (16kg).
Ma pl eltettem 9 üveg süritett paradicsomot, és egy fél vödör savanyúságot.
Nem beteg vagyok, hanem csak terhes
Nekem 2.5 éves volt a fiam és kb 16kg
30.hettol elkezdett nyílni a külső mehszaj így mondta a doki h már ne emeljem, persze a dackorszak kellős közepén mikor ledobta magát az utca közepén nem tudtam mit tenni, vagy a kezénél fogva húzom vagy otthagyom vagy felemelem 🙄 (megbeszélni nem lehetett vele😅)
Meg mikor hányás hasmenéssel 3 éjszakát kórházban töltöttem vele muszáj volt emelnem őt ágyba be, WC-re futni vele mert annyira gyenge volt
39.heten született a lányom, addigra 3.5 ujjnyira nyílt a mehszaj
Hát,hagyom totyogni ha már nagyon fáj a hátam.Amúgy azon kívül igen,ugyan úgy csinálok mindent.
Csak sokkal nagyobb "essünk már túl rajta" hangulattal,nagyon fáradt vagyok folyamatosan a 7.hét óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!