Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesség előtt cigiztek,...

Akik terhesség előtt cigiztek, hogy tudták egyből letenni a cigit amikor megtudták hogy terhesek??

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra sikerült? Nem hiányzott? Tudom hogy ilyenkor a gyerek az elsőszámú szempont, de én nem tudom MÉG MOST elképzelni hogy hogy bírnám ki nélküle
2023. szept. 21. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Egy, nagyon maximum 2 tejeskávé fogyasztása belefér. Na, de valóban nem az említett feketekávék halmozottan.
2023. szept. 21. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Megbeszéltük az esküvőnkön, hogy kb fél évvel a próbálkozás előtt letesszük, hogy jobb esélyekkel induljunk. Egyik nap este elfogyott, másnap nem vettük. Rohadt nehéz volt, sokszor egymáson vezettük le az emiatt felgyülemlett feszültséget de mind a ketten tudtuk, hogy a gyerekünk miatt csináljuk. Amikorra teherbe estem már simán bírtam, nem is gondoltam rá. Most 4 évvel később meg már úgy vagyok vele, ha eddig bírtam minek visszaszokni, amúgy is drága na meg visszataszít, ha egy anyukát látok cigizni.
2023. szept. 21. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Első terhességem előtt újévi fogadalomként letettem a cigit, és piszok nehéz volt. Másfél hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok, semmi gondom nem volt cigi hiányával. 3 év szünet után visszaszoktam sajnos, és még cigiztem, mikor pozitív lett a teszt a tesóval. Utána egyszer sem gyújtottam rá, nem is hiányzott, el nem tudtam volna képzelni hogy terhesen cigizzek. Kávét ittam (tejeskávét, napi 2-t). Védőnő is javasolta, mert 90/60 volt a vérnyomásom amúgy.
2023. szept. 21. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten letettuk a pozitiv teszt napjan. 1 het volt nagyon nehez, aztan raallt az agyunk a babankra.
2023. szept. 22. 08:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik napról a másikra. Hiányzott nagyon, azóta jobb lett már nem annyira hiányzik. Az utolsó amit elszivtam titokban (pár hetes terhesen), nem esett jól, bűntudatom volt és el is dobtam. Magam is elítéltem a dolgot, nem hogy még mások lássák..
2023. szept. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!