Tapasztalatok miatt jöttem. 23 hetes kismama vagyok, és tegnap elkezdtem erősen szédülni.Estére elmúlt, éjezaka mikor felébredtem akkor is forgott velem a világ nagyon durván Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam azon hogy esetleg a vércukrom, ugyanis a vérnyomásom jó.
Inzulinrezisztencia diétát tartok, több mint 1 éve nem ettem cukrot.gyümölcsöt,zéró termékeket eszek, de természetes cukrot abszolúlt nem
Valakinek volt ilyen?
A vércukorterhelésem október 3.án lesz, de egyszerűen az ágyból ee tudok kikelni tegnap óta.
2023. szept. 21. 07:42
11/15 anonim válasza:
Orvosod hivd! Lehet semmi komoly baj nincs, de nem artana ha megnezne.
12/15 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el mára elmúlt, most megvárom mi lesz visszatér e
2023. szept. 21. 17:11
13/15 anonim válasza:
De megmérted és rendbe volt vagy csak gondolod,hogy nincs vele gond? Mert ilyenkor tényleg nem árt megmérni. Van ismim,akinek 11-es cukra volt éppen és az volt a rosszullét oka,pont volt otthon mérő és rámért,pedig azelőtt a terhelése jó lett. A vérnyomás meg,10 héten át mértem napi 3x,mindig rendbe volt,amikor is tünet nélkül a semmiből 160 egyik napról a másikra és már nem ment le,sajnos,bár nekem probléma okozta. Örülök,hogy elmúlt egyébként,szorítok,hogy ne is térjen vissza,de ha igen mindenképp nézesd meg.
14/15 A kérdező kommentje:
étkezés után 1 órával a cukrom 5,5 volt, az magas?
2023. szept. 21. 20:52
15/15 anonim válasza:
És a vérnyomásod mérted szédülésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!