Tapasztalatok miatt jöttem. 23 hetes kismama vagyok, és tegnap elkezdtem erősen szédülni.Estére elmúlt, éjezaka mikor felébredtem akkor is forgott velem a világ nagyon durván Mitől lehet?
Gondolkodtam azon hogy esetleg a vércukrom, ugyanis a vérnyomásom jó.
Inzulinrezisztencia diétát tartok, több mint 1 éve nem ettem cukrot.gyümölcsöt,zéró termékeket eszek, de természetes cukrot abszolúlt nem
Valakinek volt ilyen?
A vércukorterhelésem október 3.án lesz, de egyszerűen az ágyból ee tudok kikelni tegnap óta.
Nem szedek. Csak vasat szedek, meg magnéziumot, meg folsavat
Most vagyok tul egy antibiotikum kuran 3 naposon, meg koptetot szedek meg probiotikumot.
De kicsit elkezdtem aggodni,hogy a babaval van baj,eddig nem volt ilyen.
15 hetes vagyok és tegnap egész nap forgott velem a világ. Éjjel is, most délelőtt már jobb.
Ha frontérzékeny vagy, ilyenkor erősödhetnek a tünetek és nálunk az Alföldön most jött egy erősebb lehűlés.
A védőnőm szerint ez normális.
Ha van rá lehetőséged, egy ujjbegyszúrós cukormérést azért lehet, hogy megejtenék a diétád miatt, bár ha nem társul hozzá kínzó éhségérzet, akkor nem hinném, hogy lent lenne a cukrod.
Nekem ilyen akkor volt amikor 220ra felment a vérnyomásom...
Azonnal kórházba vittek
Pontosan ez volt hogy arra ébredtem hogy szédülök és forgott minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!