Másnak is kényelmetlen a kismama ruha vagy én választok rosszul?
Sziasztok! 21.héten vagyok, szombaton ugyanez a nadrág volt rajtam a városban, szinte le akart esni. Ma vettem fel munkába először kismama nadrágot, de egyszerűen megőrülök annyira nyomja ülve a pocakomat 😅😅 egyébként bonbrix, szóval nem is a legolcsóbb kategória, de gondoltam ha már veszek, legyen normális 😃 azon vacilálok lelépek egy 10 percre a szomszédos üzletbe venni egyet random, csak kényelmes legyen 😂
Másnak is kényelmetlen hosszú távon vagy nem a megfelelő markat/méretet sikerült választanom?😅😅
Eddig egyébként a rendes farmerokat hordtam teljesen kicipzározva, hosszú felsővel. Már aggaszt nehogy ebből legyen gond, hogy kb “leszorítom” ülve.
Rossz méretet vettél.
Nekem is van egy, aminek az alsó részén lévő még farmer karima szorít, eggyel nagyobb mérettel nincs gond.
(Egyelőre nekem inkább azért kényelmetlenek a kismama nadrágok, mert megsülök bennük ebben a melegben.)
Én akárhány kismama nadrágot rendeltem, mindet kb 1x vettem fel, mert pár óra múlva már kényelmetlen volt, éreztem, hogy elszorítja a vérkeringésemet.
Sajnos vagy nem sajnos, a bő derekú pepcos cicanadrágok váltak csak be. Volt, amelyiket a végén már be kellett vágni kicsit. 2 terhességet csináltam bennük végig. 😄
Azámomra a sima, szintén Pepcos jeggings volt a legjobb választás.
Ha a saját méretemnél eggyel nagyobbat vettem, annak a derekát simán rá tudtam hajtani a hasamra.
Amikor leültem, akkor meg letűrtem.
S mivel általában atlétát hordok a pólók alatt, így nem lógott ki a pucér hasam, derekam.
En sima H&M leggingset hasznaltam szinte vegig.
Volt ket kismamama farmerom is, en nagyon szerettem.
Szerintem rosszatt vettel, nem mind kenyelmetlen.
H&M-bol vettem en is par farmert, szuper kenyelmes volt es a kb 20. hettol a vegeig hordtam oket, tehat nem is kellett belole masik meret. Pedig amugy en hiztam is, sajnos nem csak a hasamra…🙈
Csak annyi volt a bajom, hogy ugye az elejen, amikor mar nem voltak jok ram a hagyomanyos nacik, akkor meg nem volt jo a kismama se,mert az tul nagy volt a hasamon.
Hajgumival csomoztam be egy reszen, hogy ne essen le, mast nem tudtam kitalalni 🤣
Nekem a hagyomanyos leggingsek semmifelekeppen nem mukodtek, mert csak 150 centi vagyok es igy oriasi hasam volt.
Ezekbol viszont pl a sinsay tokre bevalt, kivetelesen jo minoseguek a kismama leggingsek.
Illetve a h&m-bol is persze volt egy par, de en a sinsayt meglepo modon jobban szerettem, az anyaga miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!