20hetes kismama vagyok és szeretnék venni kismama nadrágot, mert már kényelmetlenek a sima farmerok.38-as méretű nadrágokat hordok, kismama nadrágból mekkorát vegyek? Van már hasam, de még nem nagy annyira.
Nekem csak akkor kellett a sajatomtol nagyobb, amikir sokat hiztam az elso gyerekkel.
A masik ket babaval normalisan hiztam (vekony testalkatra 10-12 kilot), ugyanakkora terhesruhat hordtam vegig, amekkora a normal meretem, S-est, vagy annak megfelelo szamozasut.
OK, nott valamennyit a combom es a fenekem is, de minimalisan, inkabb csak a hasam volt, az sem nagy.
Szoval te tudod, hogy hogy allsz a hizassal, de ha eddig nem lodult meg a sulyod, akkor ugyanazt a meretet vedd.
De probalni jobb lenne egyebkent, mert tobb fazon van es neked kell kitalalni, hogy melyik a kenyelmes.
sztreccs anyagut vegyel, es nem kell nagyobb
kiveve ha sokat hizol a vegere
ha csak 2 kg híztál eddig, bőven elég az ugyanakkora nadrág
23 hetes vagyok, én eddig 5kg híztam 😨de még ugyanúgy jó a méretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!