Hol lehet egyenesszárú sima fekete vagy sötétkék kismama farmert kapni, ami divatos? A HM üzletei közül, hol tudom megnézni, melyikben van kismama ruha is?
Nem Budapesten lakom. A felénk lévő Hm ben nincs kismama ruha , ez biztos. Vettem internetről használtan fb csoportban zsinórban 3 kismama farmert. Egyik sem jó! Egyiknek a szabása béna ( tág a szára..) másik kettő méretben nem stimmel, pedig azt a méretet vettem, amit hordok (plusz centiket is mérettem) . Az eladók persze nem veszik vissza. 42-44 stb méretekből mindig sokkal többet látok, de nekem 38 as kéne. Muszáj, hogy normális nadrág legyen, mert dolgozni járok . Az első terhességem már régebben volt, mindent tovább adtam, plusz nem is voltak divatosak igazán, de itthonra jó volt(valamint nyári terhesség volt a nagy része így egybe ruhákban kihúztam).
Internetes webáruházakban 12 ezer ft egy db farmer. Azért hogy 3 hónap után eltegyem örökre, kissé sokallom. Törődjek bele, hogy ennyi lestz? Plusz azt is inkább próbálni szeretném, mert ez alapján már fogalmam sincs mekkorát vegyek.
(Tudom, ennél nagyobb bajom sose legyen a terhességgel de ez is egy kérdés :))
:)
Ha nem jó, 30 napig él a pénzvisszafizetési garancia az általános webshopos törvény értelmében.
Nekem voltak bonprix-s kismama nadrágjaim, igaz, nem farmer, hanem leggings és melegítő, de nagyon szerettem őket. A nem-kismama ruháikat is szeretem. Elég nagy a méretezése egyébként.
Az a gondom, hogy eddig kétszer vettem a hm webshopban ruhát a gyereknek, és nem volt jó a mérete, hívogattam a dpd-t de soha egyetlen egyszer sem sikerült elérnem őket. (Hogy átvegyék a visszaküldős csomagot).
Így maradt a ruha (nem volt bravúros...)
Mindegy, hát akkor marad a próba valahol valamikor.
Most láttam a webshopban 9900 ért., lehet bepróbálkozom a 38 as mérettel hátha jó..
Én is h&m-ben vettem egy sötétkéket és egy világoskéket is. Internetről mem mertem rendelni, mert 38as méreten belül is volt eltérés, volt ami nagy volt# volt ami rám sem jött.
Amúgy eddig valamennyi h&m üzletben volt kismamaruházat, amelyikben jártam. Több megyében is, nem Bp.
Szia!:) Először is szÍvből gratulálok a terhességhez!:)) Másodszor, rákerestem, és vaterán nagyon sok közül tudsz válogatni: [link]
Sok sikert a továbbiakban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!