Kismama hordhat sima jeggingset?
Az a lényeg, hogy ne lógjon ki a pocakod és a derekad és ne szorítson, akkor is kényelmes legyen, ha leülsz-
Ezeket kell szem előtt tartani öltözködésnél.
Ha kenyelmes, akkor hordhatod.
En sem akartam tul sok terhesnadragot/szoknyat venni, jo otlenek tunt leggingsben jarni. De sajnos (hiaba vettem laza derekut es egy szammal nagyobbat) a 30-as hetekben mar nagyon nyomta a hasamat, foleg amikor ultem. De en felhuztam a hasamra, mert nem birtam elviselni, hogy pocak alatt legyen.
Persze! Ha kényelmes, akkor hordjad nyugodtan.
A kismamanadrág nem javasolt, én mondjuk azért vettem, mert télen voltam terhes és fázott a hasam és a derekam is.
Ha találsz kényelmes kismamanadrágot, megéri megvenni, mert a terhesség után is tudod még hordani egy ideig. Én 7 hete szültem, még terhesnadrágot hordok, mert sajnos a hasam még nem az igazi. Kifejezetten jó, hogy az a magasított derékrész kicsit tartja a lazább szöveteket. Sőt, télen kifejezetten jó lesz még akkor is, ha visszafogyok, mert fedi a derekamat, és én elég fázós vagyok. A magasított része amúgy is rugalmas, jól tart normál alakon is.
Mivel a terhességed hideg időkre esik, én vennék a helyedben, mert tuti nem fázik majd a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!