A stresszes munkám miatt elmennék sima táppénzre az első 12 hétre, után vissza dolgozni, ilyet lehet?
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 11:06
1/8 A kérdező kommentje:
Volt már egy vetélésem, ezért érzem indokoltnak. Az első terhességnél is sokszor annyira felidegesítettek a kliensek, hogy éreztem, ez nem tesz jót, és nem is tett... főleg hogy a hormonok miatt elég volt egy csúnyább szó, és tombolni tudtam volna.
2015. júl. 1. 11:12
2/8 anonim válasza:
Igen lehet. Nekem volt egy munkatársam, aki elment táppénzre, de aztán visszajött, mert nagyon kevés volt a táppénz neki.
3/8 A kérdező kommentje:
Én szívesen dolgoznék, de hát azért fontosabb dolog a pici élete, mint a pénz. (beszélek úgy, hogy a férjem jobban keres nálam)
2015. júl. 1. 12:14
4/8 anonim válasza:
Persze. Ha elmész terhesen táppénzre, nem kötelező végig táppénzen is maradni. Nálunk is volt olyan, aki az első hónapokban táppénzre került, de utána visszajött dolgozni, mert már nem volt indokolt, hogy otthon maradjon, és szeretett is volna dolgozni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtató! :)
2015. júl. 1. 12:44
6/8 anonim válasza:
Én is így csináltam, mert pihennem kellett az elején. Aztán meg visszamentem dolgozni mert nem akartam a négy falat tovább bámulni egész nap tovább.
7/8 A kérdező kommentje:
:) Utolsó, mennyi ideig voltál otthon?
2015. júl. 1. 13:37
8/8 anonim válasza:
6 hétig. 6-12 hetes korom között kellett pihennem. Doki ahogy leírta a kezelési lapomba, azzal ki is írt a hazidokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!