Olvasom gyakran, ha kismama nem gombolja be a nadrágját, meg nem húzza fel a cipzárt, ha már nem megy fel. Nem kényelmetlen úgy?
bocsánat
..hogy a kismama...
Nem tudom. Talán nincs rá pénze, vagy szimplán csak sajnálja kiadni rá a pénzt.
Eleinte amikor még ennyire nem volt gömbölyű a pocakom, hanem épphogy csak nem ért már össze a gomb, akkor én megoldottam egy bandázzsal. Senki nem vette észre hogy a nadrágom szét van gombolva, a bandázs pedig össze is tartotta rajtam a nacit.
Viszont most már beszereztem jó pár kismamanacit, mert sokkal kényelmesebb.
Nem kényelmetlen,sőt.Én is bandázzsal hordtam,mint előttem írták.Mivel sehova máshova nem híztam,nyugodtan hordtam a régi ruháimat.Néhány kismamacuccot kaptam,azokat hordtam is,de sajnáltam volna kiadni több ezer forintot egy nadrágért,amit pár hónapig hordok.
Sosem mondták,hogy igénytelen lennék,az ellenkezőjét annál inkább.
én is hordtam így a nadrágjaimat, bő, hosszú pólóval, nem látszott, hogy nincs begombolva...
őszintén megmondom, hogy tizen ezreket sajnáltam volna kiadni kismama nadrágra, de nagyon egyszerűen megoldottam, a turkálóban vettem 2-3 darabot és még így is 10 ezer forint alatt maradtam. lehet hogy ciki turiból vásárolni, de ezt a pénzt amit nadrágra költöttem volna félre raktam a kislányomnak. ezeket a nadrágokat úgyis csak pár hónapig hordjuk, nekem nem éri meg megvenni a normál áron (egyébként az egyik nacival olyan szerencsém volt, hogy vadi új volt, még a címke is benne volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!