Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olvasom gyakran, ha kismama...

Olvasom gyakran, ha kismama nem gombolja be a nadrágját, meg nem húzza fel a cipzárt, ha már nem megy fel. Nem kényelmetlen úgy?

Figyelt kérdés
félnék, h elhagyom a nadrágom, meg szerintem igénytelen is. Nagyon jó kismamaruhák, nadrágok vannak ma már. miért van erre szükség?
2012. szept. 28. 20:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

bocsánat

..hogy a kismama...

2012. szept. 28. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
gondolom mert inkább nem veszi meg 10ezrekért a kismama nadrágot,hanem félreteszi és vesz vmit a gyereknek abból a pénzből...
2012. szept. 28. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Talán nincs rá pénze, vagy szimplán csak sajnálja kiadni rá a pénzt.

Eleinte amikor még ennyire nem volt gömbölyű a pocakom, hanem épphogy csak nem ért már össze a gomb, akkor én megoldottam egy bandázzsal. Senki nem vette észre hogy a nadrágom szét van gombolva, a bandázs pedig össze is tartotta rajtam a nacit.

Viszont most már beszereztem jó pár kismamanacit, mert sokkal kényelmesebb.

2012. szept. 28. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem kényelmetlen,sőt.Én is bandázzsal hordtam,mint előttem írták.Mivel sehova máshova nem híztam,nyugodtan hordtam a régi ruháimat.Néhány kismamacuccot kaptam,azokat hordtam is,de sajnáltam volna kiadni több ezer forintot egy nadrágért,amit pár hónapig hordok.

Sosem mondták,hogy igénytelen lennék,az ellenkezőjét annál inkább.

2012. szept. 28. 20:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gazdag, de nem tudnék lehúzott sliccel flangálni, bandázs ide vagy oda.
2012. szept. 28. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
En probaltam...de szurt a cipzar allandoan. Macinacit hordtam amig el nem mentem a kismamaboltba.
2012. szept. 28. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

én is hordtam így a nadrágjaimat, bő, hosszú pólóval, nem látszott, hogy nincs begombolva...

őszintén megmondom, hogy tizen ezreket sajnáltam volna kiadni kismama nadrágra, de nagyon egyszerűen megoldottam, a turkálóban vettem 2-3 darabot és még így is 10 ezer forint alatt maradtam. lehet hogy ciki turiból vásárolni, de ezt a pénzt amit nadrágra költöttem volna félre raktam a kislányomnak. ezeket a nadrágokat úgyis csak pár hónapig hordjuk, nekem nem éri meg megvenni a normál áron (egyébként az egyik nacival olyan szerencsém volt, hogy vadi új volt, még a címke is benne volt)

2012. szept. 28. 21:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a második terhesség alatt hordtam úgy játszani a nadrágokat, hogy a nadrágfogót alulra tettem(nekem csak idegesített kívül) és egy hosszú combközépig érő felső, akinek nem tetszett nem nézte, először zavaró volt, de amikor homokozni mentem a fiammal, nem akartam a kismama kosztümnadrágot felvenni, arra qvadrága volt, viszont csak a hasam nem fért már a többi naciba így jók voltak azok is.
2012. szept. 28. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem kismama nadrágot de az a baj vele, hogy az is úgy van gyártva, hogy nem csak a hasa nagy hanem a combja is. Attól, hogy várandós valaki még nem lesz a combja is 3x akkora :/ Inkább föl sem veszem mert ott meg nagyon lóg. Jobb a kigombolt nadrág szerintem :)
2012. szept. 28. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem 20.hét óta rohamosan nő a pocakom, előtte egyáltalán nem volt egyértelmű hogy baba van a pocakban.
2012. szept. 29. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!