23 hetes kismama vagyok es mostanaban eleg gyakran erzek tompa fajdalmat a farcsontomnal. Sokszor kenyelmetlen az ules. Ez normalis?
Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 19:33
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen.Én azt hallotam hogy a farokcsont kampós és befelé áll és a terhesség alatt pedig kiegyenesedik.Vagy valami ilyesmi.Lehet hogy hülyeség ez.
Szóval ne aggódj nekem is volt vagyis még olykor most is van ilyen.Főleg ha sokat ülök.
36 hetes
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gondom a 25.het kornyeken, de teljesen normalis. Valtozik a tested. Probalj tornazni, uszni, az segit. En most vagyok a 34. hetben, es miota uszni jarok, semmim sem faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!